Sköna söndag


Klockan har passerat 18 och jag skulle kunna somna på soffan känner jag, ögonlocken känns otroligt tunga 🤣 vet inte riktigt vad det är men jag känner mig så himla trött och sliten, måste vara flytten och tankar som snurrar.


Nu börjar jag jobba 100% och så skönt med 4 veckor natt. Första natten är jag ledig, för imorgon är ju vår flyttdag, så på onsdag kväll går jag på 🤗 och jag mjukstartar med 2 nätter. Förhoppningen är att det kommer att gå bra, tungt självklart men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Imorgon eller tisdag em tänkte jag boka in ett bastubad, är nog väldigt bra att leder och muskler mår så bra som möjligt på onsdag kväll 😊


Idag har vardagsrumslampan monterats ihop och den har kommit upp på sin rätta plats. Vi är mycket nöjda 😍En av dagens tre promenader gick runt Boulogner sjön och den där ihop krupna kvinnan skulpturen tycker jag är fin.


Undrar vad hän funderar på 🤔


Tänkte plocka fram lite kvällsmat strax och brygga mig en kopp honungste. Ikväll blir inte jag värst långvarig, ska bli så skönt att få gosa ner sig i sängen sen, men imorgon måste jag försöka börja vända på dygnet inför mina natt pass.


Önskar er alla en fin fortsättning på söndagskvällen, veckans Bästa dag enligt mig 🙏


Ta hand om Er ❤


Gillar

Kommentarer