Sicken känsla


Dagen har varit en bra dag och pysslat en del här hemma, mor var förbi mig och 🐕 på morgonen och åt sin andra fruko st med mig kl 9.30. Sen satt vi mest och pratade om ditt och datt. Gläder mig att vi kan prata om vårt liv, roliga saker och även våra minnen om vår fina Helena. Idag kom det en gemensam tår tillsammans, vi saknar henne men ändå fick vi en fin pratstund om just Allt det som vi pratade om.


När mor åkte hem till far då började jag pysslandet på övervåningen, tar jag lite i taget då kommer allt bli hur bra som helst 🙏 när larmet ringde då var det dags att åka och hämta äggen från bonden vi beställt, sen raka vägen hem igen. Pysslandet fortsatte och efter ett tag kom jag på varför magen var lite vresig. Då värmde jag rester från igår, potatis och kasslergratäng.


Sen försökte jag vila en stund, men det var lönlöst att somna. Satte på en liten kopp kaffe och njöt av den och sen var det dags att börja med middagen.Idag blev det mos köttfärslimpa och gräddsås till middag idag, åh herrejösses vad gott det var. Sen kom svägerskan förbi och pratade några ord och hämtade samtidigt sina ägg o sin nyplanterade blomma, sen åkte jag iväg till föräldrarna och gav dom middagen för imorgon.


Denna maträtt är en utav deras favoriter ❤


Sen hem igen och städa iordning i köket tillsammans med kärleken och bryggde mig en kopp te, började titta på bonde söker fru, men då plingade dörren igen och vår minsting kom förbi en sväng, dessutom fick han med sig en lunchlåda och en kvarg. Sånna kassar tycker han om 😍 klockan hade hunnit bli halv10 när han sagt hejdå.


Då Utan att tveka så gick jag raka marsch gång till sängen och där ligger vi nu. Jag lyssnar på nyheterna och kärleken drar stockar bredvid.


Nä fy attans nu är det krama kudden dags, är så trött att ögonen går i kors. Så nu säger jag god natt till er alla godingar.


Sov så gott..


Gillar