Sängen redan kl 20.30


  Jag är helt slut idag vänner, förstår inte riktigt varför?? Den där smärtan håller ett stort grepp om mig trots att jag faktiskt har bett den att dra dit pepparn växer. En molande domning och ilningarna, som om varenda del av kroppen sover.. Allt eftersom kortisonet har sänkts så har dom där smärtorna domningarna och ilningarna bara ökat o ökat. Skit samma jag orkar verkligen inte och önskar så av hela mitt hjärta att det skulle försvinna lika fort som det kom på besök i september, som från en blixt från en klar himmel... Antar att det är Därför jag är så trött. Den här eviga kämpa andan, jävlar anamman och positiviteten tryter faktiskt ibland, i eftermiddags så gick luften fullständigt ur mig. Blev aningen förvånad själv. Jag vet att man måste tillåta sig att ha stunder som denna för att sen uppskatta dom finare stunderna ❤ Jag vet.


  Efter samtalet med mor ikväll så bestämde jag mig för att det blir sängen tidigt ikväll, så där ligger jag nu. Fönstret är vidöppet och jag lyssnar på idol, ett program som jag älskar att titta på. Älskar musik ❤ efter det så blir det ett naturprogram om puman i Patagonien Om jag orkar glo.  I hallen är det organiserad kaos och jag har bara orkat yvättat en maskin tvätt idag, tömt diskmaskin och startat en ny, lagat ny diet mat till Ossi och ätit kvällsmat. Blev ingen te ikväll orkade helt enkelt inte att brygga och sitta uppe, sängen lockade så mycket.. Tur att jag kan småplocka lite imorgon eller en Annandag, blir en sväng till blomaffären, det var länge sen min älskade man fick ett fång rosor av mig och en ask choklad ❤


  Mitt möte med reumatologen idag tycker jag var väldigt lyckat, inte för att jag fick några svar eller så men hon var en trevlig och lugn person innanför den där vita rocken. Kände mig genuint hörd och det kändes skönt. Imorgon ska jag iväg till VC och blodprovstagningen börjar igen +2 st nya prover ska tas. Jag bad om dom själv, förklarade varför jag ville ha dessa och hon var inte långsam på att haka på. Jag har läst att Hypotyreos, brist på sköldkörtel hormon kan ge Exakt samma symptomer, iallafall väldigt många liknande, som jag har. Sen i mars har jag ex haft ont i halsen, svullnad av & till och har haft ett ökat tryck mot halsen. Trodde ett tag att c-19 hoppat på mig eller att pollenallergin var extra tuff iår.


  Nu är det sjukt svårt att fastställa reumatiska sjukdomar jag förstår det. Jag har också stundtals väldigt mycket biverkningar från min sk medicin MTX (metotrexat) som egentligen är en gammal broms medicin för cancer, används idag för vissa reumatiska sjukdomar.


  Men om jag nu kan få dessa blodprover tagna så kan jag få svar svart på vitt och därmed också eliminerat sjukdomen Hypotyreos.


  Har även en glad nyhet som jag inte kan berätta om ännu, men då måste allt med min sjukdom och ORK fortskrida åt rätt håll så att den glada nyheten blir till verklighet. Då kommer jag snart kunna berätta 😍 glada nyheter är så mycket roligare att berätta om än något negativt.


  Har er dag varit bra, berätta gärna vad ni har gjort ❤


  Bamsekramar till er alla fina  Ta hand om er ❤


  Gillar

  Kommentarer