Rymd och space


Ger er några bilder på vår hall och kök i huset.


När vi hade bestämt oss för att leta efter nytt hem så var vi helt överens om att, Om vi skulle flytta då var det vissa kriterier som vi inte skulle ge vika för. Det nya hemmet skulle ha rymd, space, helst centralt med gångavstånd till våra arbeten, fräscht och det sistnämnda Sekelskifteslägenhet vore bara ett plus i kanten. Jag är en person som tror på ödet och det som sker, Det sker liksom av en anledning. Nu kan vi med facit i hand, mitt❤ och jag helt hålla med varandra när någon utav oss säger att "det var ödet som bestämde att vi skulle ha den här lägenheten, det var meningen att det skulle bli så här"


Vårt hus har gett oss allt detta plus lite till. Så när vi gavs chansen till att få en lägenhet helt i vår smak så kunde vi faktiskt inte tacka nej. Trivs vi inte då får vi helt enkelt hitta något annat och flytta igen. Vi lever bara en gång, man måste våga och ta chansen även om man är "lite" rädd.


Det är rätt tid nu ❤🙏Så många middagar vi njutit av o vårt burspråk. Vi har en otrolig rymd i huset 🙏Vardagsrummet ligger i filial med burspråket och gör att dessa två ytor Gifter sig med varandra 😍Även om toaletten har många år på nacken så är det fortfarande en trivsam toalett/duschrum.


Nu har visningen ägt rum och med stor spänning ser vi fram emot att se, Om någon annan kommer att falla för Detta hus, precis som vi gjorde. Vi hoppas att den eventuella nya familjen ser samma potential och uppskattar allt det fina det här huset kan skänka den nya familjen.


Detta är så spännande 🤗


Gillar