Rekord snabb mellis


Nu är vi hemma en snabb sväng, all mat är inplockat. Vi tar oss en lätt mellis för att klara oss till middagen om några timmar. Vid lunch åkte vi till pizzerian och köpte restaurang mat åt föräldrarna, då dom ville ha en kebabtallrik och en amerikansk sallad så då fick dom självklart detta. Far och mor äter gärna ute en gång i veckan, men i dessa tider så blir nästintill Inget sådant. Tyvärr!


Vi pratade en stund med syster och föräldrarna men iom att det ösregnade så blev det kortare än planerat 😔


Efter snabbvisiten hos föräldrarna så åkte vi till Coop, lite folk när vi var där 🙏 fanns allt va vi behövde men en Onödig sak fick följa med oss hem. Såg en så fin jätte badlakan med en Flamingo 😍 och som ni kanske redan förstår så är det lilla prinsen som ska få den. Han älskar ju pippi fåglar den lilla killen. Bilen rattades mot lillprinsen och vi möttes av en trött men glad kille, dock har han varit en trött och grinig kille idag säger hans mir/far. Efter lite bus och en överlämnad present så tog hans mor en sväng med bilen ihopp om att lillprinsen skulle sova lite..


Sen svängde förbi kyrkogården på vägen hem, uschiamig vad det såg ut. Tänk vad det där eviga regnandet förstör 😔 så bilen beordrades att svänga förbi Växthuset i stan för att köpa nya blommor. Jag hittade mörkrosa aster som kommer att göra sig fint hos T's föräldrar ❤


Så nu är vi redo för att göra fint på kyrkogården och efteråt blir det en promenad med Ossi runt sjön på berget. Jag/Vi behöver lite luft "trots" regn..


Hoppas att solen skiner ute i era stugor 🙂


Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja idag har det vart bedrövligt väder... efter att M hämtat F åkte jag till bolaget o köpte lite rött o sen till Ingo o tankade ... ikväll blir det hemgjord pizza
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Det lät så gott, hemmagjord pizza och ett glas rött till.. Era pizzor ser ju goda ut 😍
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Inget regn hos mig men en sval vind sommvrn runt öronen
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va skönt att du slapp regnet 🤗🙏
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Här regnade det ta mig f-n från morgon till kväll
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Det kan man lugnt säga. Heeela dagen 🙈🤣
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Tråkigt väder
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Kan bara hålla med dig
nouw.com/passionbagareokock