Recept på Tortellini med kyckling


Idag lagade jag denna kyckling rätt, så enkel och god att jag måste dela med mig av receptet. Jag har stundtals hamnat i en riktig idé torka när det gäller matlagning och nu när jag gjorde denna så ville jag bjuda med mig av receptet. Det kanske är fler här som också hamnar i denna idé torka. Så här kommer receptet 🤗


För 4 personer

800 gr kycklingfilé (skuren i mindre bitar)
1 pkt Barilla tortellini
1 burk hela vattenkastanjer (dela 1 gång)
1 burk minimajs
1 burk bambuskott
2 påsar blå band currysås


Gör så här:
Koka tortellinin, korta koktiden med 30 sek. Låt sedan den kokta och avrunna tortellinin ligga i kastrullen under tiden det andra tillagas.


Bryn kycklingbitarna krydda med lite salt och vitpeppar, tillsätt grönsakerna när kycklingen är klar och låt grönsakerna bli varma. Häll i allt i tortellini kastrullen och rör om.


Tillaga såsen, utan smör, koka upp och häll sen såsen över tortellinin och kycklingen. Rör om, färdig att serveras och gärna med sallad och baguetter till.
Den här luft torkade från Barilla brukar jag använda när jag lagar tortellini och det ska helst alltid finnas en i skafferiet.


Gubben fick några makrillar men dom fick flytta in hos svägerskan och deras frys, ja för vi har ju inte någon frys. Gratis middag till dom.


Sommargästerna är inkvarterade i lägenheten, allt är frid och fröjd. Det är alla dessa möten som är så trevliga, att få träffa så många intressanta och fina människor från hela vårt avlånga land.


Nä nu ska vi kika på Maria Vern på 4an och sen lite nyheter. Vi blir nog inte så långvariga ikväll då vi alla tre är väldigt trötta.


Trevlig fortsättning på kvällen och tack än en gång för att ni läser.


Bamsekramar till Er


Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Tack gör receptet , det låter smarrigt 😋 ha en mysig kväll ♥️
nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Varsågod 🙏 säger god natt och önskar dig fin fortsättning på kvällen ❤ Kramar
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tack för matsispiration
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,