Paradiset ❤


Till helgen, äntligen, åker vi ner till vårt Paradis och som vi längtar ❤ Mitt obligatoriska morgonkaffe kommer jag att njuta av just här på denna plats. Fast är det mindre behagligt väder så går det givetvis lika bra att njuta inomhus.Det är så länge sedan som vi var nere i vårt Paradis. Det enda stället på jorden som får min själ att andas ❤ 23e november var vi nere en helg för att iordningställa inför jul och vintern, först nu kommer vi ifrån och kan njuta en helg. Jösses vart har tiden tagit vägen? Men när jag börjar tänka så förstår jag ju 😂


Sorg arbete, Allt helvete jag genomlidit pga av försäkringskassan, började jobba 50% före jul och i januari är det numera fullt ös, vi packade och förberedde med flytten, firade vår sista jul i huset, flyttlasset gick av stapeln 27e december mm mm mm. Allt känns faktiskt ok nu och är under kontroll. (Tror vi)


Det har tagit sin lilla tid och krävt mycket av vår energi. Finns saker givetvis kvar att göra i lägenheten, men mitt rum/gästrum och flugboden får faktiskt snällt vänta. Vi ska köpa en ny kontors stol till kärleken, ett skrivbord till mig och en gästsäng +några lampor och lull lull, blir en sväng till Ikea med släp en dag framöver och inredningsbutikerna hemma i stan.


Men den här helgen åker vi alltså äntligen ner till vårt Paradis 🙏 och på fredag har vi en "firar dag", men om vi är pigga på att fira på fredag är tveksamt, det blir nog firande på lördag när vi är utvilade med god mat och dryck.


Längtar..Den här helgen kommer att fyllas med lugn och ro.. 🙏 ladda batterierna, ta promenader, i helgen får allt annat tamigfan ta paus för vi behöver den här helgen tillsammans och vi har som sagt en "firar dag" ❤på torsdag åker jag till affären och inhandlar lite gomat. Blir nog oxe, potatis, vårt favorit Amarone vin från Luigi de Righetti, en flaska bubbel mm. Ska det firas ja då ska det firas ordentligt 😍Kanske tar vi bron över den här gången..Möblerna är fortfarande på vinter förvaring men åh va jag längtar efter vår och värmen nu. Vilken skillnad värme och sol gör för våra muskler, leder och humör.


Förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills dess.Min eviga utsikt, dygnets alla timmar, jag kommer Aldrig tröttna. Oavsett väder och vind.Hoppas att vädret tillåter sköna promenader i solsken, iallafall ett väder utan storm och driv is 😂


Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Å vad härligt för er, fira och njut ordentligt, kramar ❤️🥰

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tack min solstråle ❤❤❤ kramar

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Ni blir det lite ljusare tider som kommer

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Det ser jag fram emot ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,

Å det är du så värd

nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
christelovergaard
christelovergaard,

Vad härligt att se fram emot detta och fira på bara, det hoppas jag ni kan!

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Skönt att ha detta att se fram emot ❤
nouw.com/passionbagareokock
Susann,

Det låter som ni kommer få en fantastisk helg. Det är du värd, njut och ta hand om varandra 😊💜

zinnie.se
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Lovar att njuta, detta är så välbehövligt för oss 😊

nouw.com/passionbagareokock
passionärsliv
passionärsliv,

Vi åker också till vårt Paradis i helgen. Stannar några dagar. Passionärer kan ju göra som de vill.

nouw.com/passionärsliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Visst är det underbart 🤗🙏

nouw.com/passionbagareokock
Blondina
Blondina ,

Du förtjänar det bästa vännen ❤️❤️❤️

nouw.com/blondina