Packar för sommarlov


God morgon på er.. Jag har sovit relativt bra igen och det är jag tacksam för. Nu håller jag på att njuta av mitt morgon kaffe och lyssnar lite på nyheter alltid skönt att få en Update om vårt land och världen.


När kroppen vaknat till liv så ska jag börja packa, har koll på det mesta tycker jag. Men det blir ändå en del när jag nu äntligen har sommarlov och får en välbehövlig paus från allt. Tacksam för att jag får låna det lilla kylskåpet då kan jag åtminstone vara i stugan och förhoppningsvis får service teknikern vår trasiga kyl/frys på tisdag när hän kommer.Idag flyttar blommorna från fönstren och lite längre in i rummen, vattnar dom innan avfärd. Dom klarar sig bättre på så sätt. Sen får gubben ge dom lite kärlek och vatten nästa vecka innan han kommer ner till stugan då hans semester börjar.Jag tror att jag tar med mig lite rabarber till stugan, kan vara gott att kunna göra en paj någon dag.


Förhoppningsvis får gubben sluta kl 14 idag, vore guld värt då vi har släp med oss och ska hämta lilla låne kylskåpet i Kungshamn, det blir lite extra pyssel med detta. Sen ska ju packning bäras in och hundar få sin kärlek. Jo jag tror att det blir kväll även idag 🤔


Nä nu ska jag få i mig lite frukost och sen ta en promenad med Ossi. Vill gärna bli färdig med all packning i god tid. Och kanske få en gubbakvart innan vi åker. Det är alltid en del att tänka på innan semester eller som i mitt fall, har välbehövligt sommarlov..


Önskar Er en tevlig fortsättning på dagen och hoppas att er helg startar bra.


Kramar


Gillar