Nu tackar jag för mig..


Undrar vad det är med bloggen den här gången, ibland när jag kikar in så kommer jag ner några inlägg men sen snurrar det.. Är det fler med mig som upplever strul? Nåja hur som helst så har denna farsdag varit så bra som möjligt. Far fick ett grattis, nougat choklad och lotter. På trissen vann han och chokladen tyckte han om, gravlyktorna har nytända ljus och vi har pysslat med sorteringen av hushållet.


När jag och kärleken träffades så kändes det mest naturligt att Ossi och jag flyttade in till honom då mina barn var utflugna och hans två fortfarande bodde hemma, så mitt pick och pack från tidigare hem kom var redan i relativt iordning medans han stackarn, har 20 år att gå igenom. Sådant tar tid att gå igenom. Något har hamnat på tippen, andra saker har sorterats ner i lådor, vissa saker har skänkts bort och en del saker har faktiskt kommit fram till ljuset från dom mörka vindsutrymmena och står nu istället framme och berikar våra ögon. Hemmet känns mer iordning nu, har nog ett par dagar kvar med detta pyssel men sen kan vi båda luta oss tillbaka och njuta med vetskapen om att Det är iordning.


Vad har vi gjort mer idag, jo vi tittade på hockey och Karjala Cup Swe-Fin. Alltid lika roligt när vi möts då vi hejar på varsitt land. Jag Finland och han Sverige, oavsett vem som vinner så grattar vi varandra. När Finland spelar så hejar jag 100% på dom, är det någon match där bara Sverige spelar så är det 100% Sverige. Vet inte om ni förstod detta nu men i det långa loppet så har jag 2 länder att heja på då jag är 2 språkig, Dubbel glädje med andra ord.


Sen kl 20 hör och häpna så kröp jag ner i sängen och tittar på tv programmet "Tjuv&Polis" dom är i Lysekil den här säsongen. Älskar min säng och vårt sovrum, lugnt o avkopplande dessutom har vi teve i rummet. Så jag låter kroppen få landa och komma ner i varv samtidigt.


Hoppas att er dag varit en bra sådan. Passar även på att önska er en god natt nu, för här är både knopp och kropp trötta. Sov så gott vänner också hörs vi imorgon.


Kramar L


Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Har precis oxå krupit ner 🙏🏼 Önskar dej en god natt fina Lotta ♥️

nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Sov gott du med fina Maria ❤❤❤

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Det är mycket saker att ta hand om, hoppas du får sova gott.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Det var skönt med sömn vaknade dock 04.40 och kunde inte somna om & kärlekens alarm för fm veckan ringde 05.20 om o om igen... Han jobbar EM den här veckan 🤣 Då var det bara att slänga benen över sängkanten och gå upp 🙈

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,

Efter Helenius hörna kryper jag till sängs....jobbdag 8-18 i morrn

nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Det förstår jag, din arbetsdag blir lång ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Sov gott 💞 jag ska se Top dog innan sängen kallar

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

❤ top dog verkar vara en super bra serie, vi ska kolla på cmore när alla avsnitt är ute 😊

nouw.com/passionbagareokock
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,