Nu får det TAMIGFAN vara nog..


Jag visste det.. Jag visste det....


Först paja kyl och frys i lördags. Bråkar fortfarande med affären om en låne. Dom struntar fullständigt i detta då det inte ligger på deras bord 🙈 vems ansvar ä det då? Att ge mig en låne till oss så länge som den andra är lagad eller utbytt!!


Nu fick jag ett samtal Direkt från Electrolux service o dom har en låne till oss. Synd bara att den ligger i Gbg 🤣


Detta kan dom Fett glömma.. Varför jo därför att..


Om vi lyckas komma iväg från Skövde kl 17 då är vi tursamt framme i Gbg kl 19.30, sen ska låne fixas och trixas upp på vårt släp tar väl 30 min då har klockan blivit 20, sen ska vi sätta oss i bilen igen och åka ytterligare ca 1 timme och 30 min för att ta oss till stugan.


Totalt sett blir det ca 4 1/2 timme i bara resväg härifrån via Gbg till stugan "Utan stopp"👍 och sen ska vi inte glömma bort att vår Ossi som redan är en åksjuk vovve, gärna vill stanna ibland för att få luft så att Han har det så Bra som möjligt..


Sen efter min mellis så satte jag mig i bilen och skulle åka. Då startar inte bilen 😳


Ja vad säger man? Jag orkar inte mer.. Efter x antal försök att få igång den utan gott resultat så kastade jag in handduken.. Gick tillbaka in igen och satte mig i soffan helt Likgiltig och Num..


Så Oavsett låne eller inte. Utan bil så blir inget bra. Går ut om en liten stund igen och provar på nytt. Tror att det blir bäst om jag bara sitter kvar här utan att röra något!!!


🤣🤣🤣


Gillar