Mitt Bohuslän ❤


Hej på er Alla fina som kikar in här hos mig och läser. Det inre välmåendet blir Alltid så bra när vi är här i Paradiset och på något sätt så "Pallar" jag den där smärtan mycket bättre här, kan tyckas konstigt att det är så men när ens själ smörjs in med Bohuslänsk balsam då på något vis så härdar man ut på ett Helt annat sätt.. Förstår ni mig?


Tack älskling för att du drog igen sovrumsdörren när du och Ossi klev upp på morgonen, gör så otroligt mycket att få 2-3 timmar Riktig kvalitetssömn innan min dag börjar. Somnade in så skönt vid halv 1 inatt men sen vaknade jag upp strax före 3, av pluttens piiipande så jag klädde på mig och gick ut med honom. När jag återigen krypit ner under det varma och gosiga täcket bredvid min älskling då började det klia över hela kroppen och låg vaken av och till fram till kl 06.30. Men sen sov jag som en klubbad säl tom 09.45 och det var skönt.Äggröra och ett glas juice blev min brunch samtidigt som kärleken tog sitt 11 kaffe och kanelbulle..


Vädret här idag är omväxlande men det hindrar inte älskling från att göra lite nytta. Den där kategorin tillhör inte jag känns det som, inte möe kroppen vill vara med om men lite småsaker pysslar jag med. Idag bjuder jag kärleken på en utav hans favorit rätter. Potatisgratäng, helstekt fläskfilé smaksatt med rosmarin och något gott i glaset.Hoppas att ni mår bra i stugorna, önskar er en fin lördag med era nära och kära ❤


Stor varm kram från mig till Er


Gillar