Mellan sommar regnet


Mellan sommar regnet tog vi en skogs promenad blev dock inte så långt som jag tänkt mig bara 1.2 km 😔 Såg inga kossor i skogs hagen idag.. Mina leder och muskler vill inte samma sak som jag idag 🥺 Varför kan det inte bara ge med sig??? Mina tankar vill fortfarande mer än vad jag klarar av, dom lever inte i symbios med varandra och blir så ledsen när dom här stunderna uppstår. Men sen när jag nu väl satte mig ner och rensade mina tankar så är jag ändå glad över att jag gick såpass långt och till kvällen blir det ju "förhoppningsvis" en kvälls promenad tillsammans med husse.


Återkommande frågor som envist snurrar runt Kommer jag ha det så här för resten av mitt liv? När kommer vändpunkten? Hur mycket kommer min maxkapacitet att vara framöver? Har helt Uppenbart inte förlikat mig med att kroppen inte är som den brukade vara..


Usch vilket gnäll...


Så nu har jag rensat ur mig 🙏Vi gick förbi Pepparkakshuset, jag kallar det för det. Det är så igen vuxet och rätt creepy speciellt om kvällarna. Kvinnan som bor där kallar jag för polisen då hon ska ha koll på Allt och Alla säga till hur det ska vara, men hon skiter fullständigt i hur det är på hennes egen tomt. Ooops där kom det en spya igen 🤣 nu får jag skärpa mig.När vi kom ut från skogen så möttes jag av denna underbara doft av sommar, hela långa rakan är full av utslagna vildrosor. Jag fullkomligt älskar den doften 🥰 den doften har jag med mig resten av dagen.


Vad händer hos Er idag?

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Du är en kämpe som kommer gå promenader med mig när vi träffas 👍🤗 så fina bilder, kram ❤️
nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,
Men, har du inte fått någon diagnos och prognos på din sjukdom? Så du vet hur du ska hantera det och hur det ska bli? Så tråkigt för dig.
nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Nej inte än. Dom vacklar mellan 3 st reumatiska sjukdomar. Förhoppningsvis får jag träffa läkaren öga mot öga i augusti 🙏
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det där med kroppar som
inte är dom
kroppar man vill att dom ska vara
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ja precis. Vi ska nog bli vänner kroppen och jag 🥰
nouw.com/passionbagareokock