Måndag


Ja då var det måndag igen, ny vecka, nya möjligheter och jag hoppas fortfarande. FÖR -- för mig är tyvärr alla dagar än så länge precis likadana. Svårt att gå, använda mina armar, outhärdlig smärta och vara instängd i den här kroppen. Varje morgon hoppas jag på att den där känslan ska infinna sig "Nu har det vänt känslan" men den där känslan har fortfarande inte dykt upp. Vet inte vad jag mer kan göra förutom att hoppas och aldrig ge upp.

Jag fortsätter envist med att ta mina promenader med Ossi. Jag både ser ut och känner mig som en 90 åring. En promenad som i normala fall skulle ta 10-15 min tar för mig idag ca 45-60 min. Men varje promenad ger mig en gnutta välbehag därför fortsätter jag.

Jag vet att jag kommer att få hjälp snart. Men rätt så ofta så känns det rent ut sagt förjävligt och är sjukt jobbigt. Snart är 21/11 här och jag får äntligen träffa nevrologen och göra en Grundlig undersökning. Snart är den dagen här.. Tack & Lov ❤

Nu när hösten verkligen är här och det regnar mestadels av dagarna. Kan ju inte låta bli att tänka på skogens alla godsaker. Mina favoriter Trattkantareller finns det ju så sjukt mycket av just nu. Undrar om jag kan få med mig sällskap till skogen någon dag, som kan tänka sig att plocka trattisar till oss. Jag kan peka men inte plocka. 

Men hösten har ju så mycket annat fint vi kan njuta av. Till exempel Rönnen, den är ju så vacker. Se bara vad fint den gör sig i min blåa vas 😍


Nä nu ska jag vanka mig till köket och skära lite grönsaker, det blir Taco hos oss ikväll. Vad äter ni ikväll?

Önskar Er en fortsatt trevlig måndag.

Kramar Lotta ❤

(höstbild "överst" lånad av: koftan65.wordpress.com)

Gillar

Kommentarer

FSHD Daniel,
Superfin höstbild! 😊
www.fshddaniel.blogg.se
Passionbagareokock