Lördag, ledig och leeeer ❤


Måste börja med att säga Tack för alla era fina kommentarer i mina senaste inlägg, dom värmer verkligen och jag blev så rörd ❤🙏 Tack ni är så fina varendaste En 🥰


Imorse hade jag kunnat sova hur länge som helst och ändå vaknade jag upp vid 06, huvudet var pigg som en mört men kroppen vädjade efter mer sömn. Gick och la mig igen och somnade troligtvis om i omgångar men vid 10 kravlade jag mig ur sängen då jag såg att solen sken även idag. Längtade efter en "tillsammans-dag" med kärleken och Ossi, ta en promenad tillsammans, bara vara och göra det man orkar.


Kärleken gick till konditoriet och köpte färska frallor, så min frulle blev en favorit i repris. Jag fullkomligt älskar när han går iväg och handlar nybakad bröd och skämmer bort mig. Detta påminner om sommar, då brukar han ta en tidig morgon promenad med Ossi och köpa färskt bröd i kiosken nere vid badstranden. Åh va jag längtar efter våren och värmen ❤


Efter frukosten så tog vi en promenad runt Bolougner skogen, några barn åkte skridskor på sjön och fick mig att Leee. Dom små små sakerna gör tillvaron så fin.


Min favorit tjej i Boulogner skogen frös nog lite idag då hon hade fullt med snö på sig. Kanske vore bra med lite kläder på kroppen 🤣
Högskolans gamla kårhus ligger här nere, ytterligare en mycket vacker byggnad i stan. Kommer ihåg när jag själv gick på högskolan, pluggade när barnen var mindre. Några få gånger var jag med, spelade lite flygel, någon spelade gitarr och tillsammanas jammade vi loss varandra. Där kunde man verkligen koppla bort plugg och tenta tankar 😊Den vidöppna handen låter snön vila tryggt..


Ytterligare en fantastisk skapelse.Handen sett bakifrån 🤣😎Och som vanligt hamnar jag bakom pojkarna, troligtvis en sämre kombo att vara både reumatiker och ta en massa foton på promenaden hela tiden 🤣Här hade jag kunnat sitta en liten stund med en rumpvärmare, kaffe och lite fika.Efter promenaden så packade jag min bastuväska och kärleken följde med som sällskap. Gick förbi där nämligen före promenaden och den var ledig, så det var bara att knäppa på bastun och ta en promenad under tiden som den värmdes upp. Väl nere i relaxen, en lång varm dusch och i med Olaplex behandling, fyllde på vatten i bastustävan och gick in för att värma mig.


Håll o i Er nu, bastun är paj. 2 av 3 faser var sönder och en fas räcker inte så långt. Inte ens att lilltån blir varm av det 😂🤣


Så ut ur bastun kommer jag, luften gick ur mig och gubben undrade vad det var nu. Berätta som det var och hans kommentar " men du fick en varm dusch iallafall" då fick han ett korrekt och nyttigt svar tillbaka. Inte fan blev mina leder varma av den korta duschen älskling, då hade jag väl fortfarande stått kvar i duschen va 😳 men han menade bara väl och såg 1 positiv sak en varm dusch, jag såg bara "problem". Skit samma, jag torkade och klädde på mig vinter munderingen, städade ytorna och gick hem. På med tofflor och tände alla ljus hemma, la mig i soffan med filtar. Gubben titta på lördagsmatchen och jag felanmälde bastuaggregatet till hyresvärden, check på den, efter det tog jag äntligen hand om lite tvätt.


Sen tog vi en sväng till favorit pizzerian och käkade middag, resten följde med i kartong, tog svängen förbi mor/far och Vips fick dom en halv gopizza till kvällsmat. Det var uppskattat ❤Nu är alla ljusen tända igen, tofflorna och filten är på. Varsin plats i soffan har intagits, tittar på matchen tillsammans och nu blir det inte många mer knop gjorda ikväll.


Önskar er alla en fin fortsättning på kvällen. Stor varm kram ❤


Gillar