Ljuset är tänt och en kopp honungste..


När man ramlar ner i det mörka hålet av smärta, känslan av att vara oduglig och inte räcka till då tar det lite tid att komma upp igen..


Det kan för somliga människor vara jobbigt att höra en annan person prata om just sånt här. Tunga saker som detta. Höra Vad sjukdomar gör med en människa. Är tacksam över att jag har några vänner som är vid min sida, dessa vänner kan man prata med om Allt. Det kallas för vänskap och är en helt villkorslös kärlek mellan två människor ❤


Självklart kan ämnen som berör djupa känslor och tankar vara just "Tunga saker" att prata om.


Enligt mig så är det otroligt viktigt att Prata om just känslor och tankar, att få ventilera, vissa dagar i sjukdomarnas näste kan man må så otroligt bra och andra dagar åt Helvete dåligt. Ursäkta uttrycket men det är så det är med dessa sjukdomar som vi tvingats att leva med.


Dom ger kontraster.


Mörka och ljusa..


Som en mixer fylld av alla känslor och tankar oså trycker man på mixerns knapp. Vissa dagar är shoten god och andra äcklig. Men shoten måste man ta oavsett vilken smak det är på den. Man tar shoten och hoppas på det bästa. Man tar shoten för att man älskar livet. Man tar shoten för att man vill leva. Man tar shoten för att man vill hålla sig så frisk som möjligt.


Alla dessa shotar har en oändlig variation av smak med en twist. Smärta..


Smärtan i sin tur kan också variera från dag till dag, timme till timme och minut för minut.


Men dom där shotarna, dom tar man varje dag..


Och hoppas på att smaken inklusive twisten är god ❤


Ikväll blev det ett mycket ventilerande inlägg från min sida. För somliga kan det vara så svårt att läsa och förstå. Men för mig känns det som en befrielse att få berätta och kanske är det fler som känner igen sig i det jag skriver. Man är inte ensam, även om det så ofta kan kännas så. Så skönt att få skriva i sin alldeles egna dagbok.


Ikväll tände vi ljuset, bryggde mig en kopp honungste och sen tittade vi på Idol tillsammans. En lugn kväll med återhämtning med mannen i mitt liv och som ger mig den trygghet som jag behöver allra mest just nu.


Återhämtningen och vilan ger resultat, vet inte om det är bara ren inbillning att den nya medicinen redan hjälper. Men jag hoppas..


Nu är det dags för mig att säga god natt till er.


Sov gott


Gillar

Kommentarer