Livskvalité


Livskvalitét på förmiddagen blev för mig, att tillsammans med dom jag älskar ta en promenad runt Hållsdammen. Höra fågelsång och kvitter, barnen leka vid lägerelden, mamman har full sjå med att ha koll på den minsta i familje skaran, hundar skäller, alla möten med främmande människor börjar med ett vänligt "Hej hej" se & höra denna livsglädje i Allt levande, ger så mycket energi känslan går inte att beskriva i ord.


Det är för mig oerhört viktigt att leva i nuet och Fånga dagarnas alla ögonblick, för att glömma det andra som händer i mitt liv. Dessa ögonblick ger mig en inre kraft och ger mig så mycket energi.Fick några fina foton på Ossi o Leo idag och det kan jag säga är inte alltid så lätt att få till. Ossi fyller 11 år i höst och lillebror Leo 10 år.


För ni ser väl att dom är lika som bär 😍Det blev en lagom promenad längd idag på 2.9 km, imorgon är en ny dag med nya mål strävar efter att kunna gå 4 km.


Jag tror att det är bra att skynda långsamt och inte anstränga lederna allt för hårt och att jag lyssnar på kroppen.När vi kom hem så blev det gofika och kaffe på altanen, en skål full av sommar känsla Jordgubbar och gammeldags vaniljglass förknippar jag med sommar 🌺


Har er dag börjat fint?


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Verkligen jätte skönt ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ja verkligen och naturen är helt Magisk just nu ❤
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så glad jag blir av dina bilder och av att du haft en bra dag med dina pojkar ❤️
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
❤ Tack fina vännen..
nouw.com/passionbagareokock