Längtan är enorm


Vi har haft en riktigt härlig sommar dag idag och imorgon är det utlovat Ännu varmare kl 08 imorgon bitti ska temperaturen ligga på mellan 18-20 grader. Gäller att Hoppa upp i god tid på morgonen så att Ossi får en längre morgon promenad. Idag har mina leder och smärtan varit snäll mot mig och värmen gör verkligen underverk för mina leder..


Och jag fick hem min fina dotter idag det var så skönt att få se henne, höra hennes röst & prata lite. Sen när dom åkt hem så slängde jag ihop lite varm mat, det blev så avancerat som idealmakaroner och Felix köttbullar. Jag hann precis få i mig maten då fick jag mer glädje, då kom mitt underbara bonusbarn "minstingen" och hälsade på så mysigt. Tack så mycket för det här fina vädret, det får gärna vädergudarna fortsätta med i Stora Lass 😍 två mysiga på en & samma dag ❤


Ser fram emot morgondagen för det kanske blir en likvärdig dag som idag och barnen kanske kommer hit igen, solar och chillar på altanen och blir det för varmt kan man alltid ta sig ett svalknade dopp i badtunnan.


Men det är ändå konstigt att jag hela dagen gått och längtat tillbaka till stugan kom ju hem därifrån igår 🤗 Vissa dagar är den där längtan påtaglig, känns på något sätt som att vi aldrig blir mätta och belåtna på stugan liksom. Nä jag skulle lätt kunna flytta ner och bosätta mig där permanent och T känner exakt likadant. Nåja det är vad det är..


Nu är det dags för mig att säga God natt och tacka för mig, önskar er en riktigt god natt hoppas att ni får sova gott.


Tack för era fina kommentarer och blir glad att ni läser mina ord ibland.


Kramar


Gillar