Kvällspromenad runt Hållsdammen

Det här inlägget var tänkt att det skulle komma upp igår kväll, men tyvärr så kunde jag inte lägga upp några inlägg bilder eller läsa era fina berättelser om hur er onsdag varit. Men som min fina vän @stenhagenbettan sa när jag tröttnat på detta Eviga blogg strulande "Man kan inte få allt" hon har så rätt. Jag får väl se om mitt inlägg om gårdagens kväll läggs upp..


Vilket skönt väder vi haft idag, ett break från den gassande hettan och det har varit så friskt i luften tack vare regn nästintill hela dagen och natten.. När kärleken kom hem från jobbet idag så satte vi oss en stund med varsin kopp på framsidan, riktigt skönt att njuta av kvällssolen och lite lägre temperatur och fortfarande så otroligt friskt efter regnet 🤗Ossi fick ett välbehövligt bad och vad tror ni att han tyckte om det? Jag låter bilderna tala för sig själva.Så rogivande och helt stilla.. Det var inte många människor här uppe ikväll, men lika skönt var det.. Jag har alltid trivts bäst kring vatten och skog/natur. Det är där jag laddar mina batterier, andas och bara Är. Kanske kommer det från barndomen då vi alltid var UTE. Var vi inte ute på sjön och fiska så vi helt garanterat i skogen och plocka bär och svamp.


Ganska ofta när jag är i Bohuslän så kommer jag på mig själv att le, ögonon har fastnat ute i horisonten och ett lugn infinner sig. Där får Min själ en inre ro.. Sveriges natur är helt Fantastiskt.


Vi fick en fin kvällspromenad o allt inombords är i harmoni.
När vi satt oss i bilen på väg hem så kikade jag i min stegmätare. Blev helt mållös och så otroligt glad. Trodde faktiskt inte mina ögon och T undrade varför jag blev så tyst.

Jag svarade:

Jag har gått nästan 5 km idag, det är NYTT rekord för mig. Åååh vad glad jag är.


Grattis älskling svarar han, bra kämpat och va Duktig du är och sen gav vi varandra en high-five.. ❤När vi kom hem så satte jag ner arslet ute på altanen, min underbara värmde rester från igår. Magen var enna hungrig så varmkorv och mos gjorde susen. Jag tog disken då han hade lagat mat 🤣 sen efter det så fick gubben ett skönt fotbad och en underbar fotsalva efteråt mmm vad gott det luktar här hemma nu 😍 och hans fötter mår som 2 små prinsar 🤗


Nu ska jag göra kvällen och förhoppningsvis sover jag gott inatt.

En kvällspromenad gör susen för sömnen säger @ingajohansson 🥰


Hoppas att Er dag har varit fin.

Bamsekram till er


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Hade jag rätt?🥰
vad är det för ra på er hund?
härligà bilder
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Han är en jaktlabbe med lite flät i sig... Han är min ögonsten 😍
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Så lugnt och skönt det ser ut, vilket vackert område.
nouw.com/christelovergaard