Katastrof natt

God förmiddag på er alla fina.

Oj oj oj... Efter en katastrof liknande natt med feber frossa och huvudvärken från helvetet så hasade jag upp mig från sängen vid 9. Jag har ju börjat med kortisonet igen plus den nya medicinen och samtidigt ska jag minska på andra mediciner såsom morfinet och paraflex. Jag som inte riktigt har koll på vad som händer med kroppen när man minskar ner på tex morfin förstår jag nu att jag troligen minskade alldeles för fort. Måste vara därför jag upplevde denna katastrofala natt. Kroppen har snabbt vant sig vid dom höga doserna och det ska bli så skönt att minimera dessa då jag inte mår bra av dom, för trots hög dos smärtstillande så har jag ändå kännt smärtorna. Nåja det blir återigen en vilodag kombinerat med lite rehabövningar serietittande eller skvallertidnings läsning.

Trots allt detta så har vi en underbar måndag som bjuder på solsken värme och det är nästan helt vindstilla ❤ jag längtar till dagen då jag kan börja med mina mini promenader med Ossi igen, det ger så mycket i både kropp och själ att bara få komma ut och röra på sig oavsett om det är i slowmotion och bara ytterst kortare sträckor. Så jo jag längtar.. 🤗

Ossi håller mig sällskap nu när husse är iväg och sätter upp lite tavlor hos minstingen, så skönt att jag har honom min underbara ❤ sen ska vi äta lite lunch tillsammans innan han måste bege sig till jobbet så ni märker att det inte händer så värst mycket här hemma hos mig..

Ska ni pyssla med något särskilt idag?

Tack för att Ni kikar in hos mig ibland ❤

Kramar
L

Gillar

Kommentarer

melinabj0rkman
melinabj0rkman,
Åh, stor kram till dig fina du!
nouw.com/melinabj0rkman
Ingajohansson
Ingajohansson,
Kram och styrka till dej 💐
nouw.com/ingajohansson
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Här kommer en stor Kram även från mig <3
nouw.com/lottashullerombuller
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Nej vad jobbigt krya på dig
nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,
Styrkekramar till dig ❤️
nouw.com/evaeliasson