Kärleken och jag ❤


Gokväll i stugorna. Har ni det bra? Det har vi, kärleken och jag ❤ Vädret i Paradiset är Strålande solsken och lite blåst, skönt sommarväder och lagom temperatur. Badvattnet har sjunkit till 22'C, iom att det började blåsa upp igår kväll och blåsten höll i sig hela natten och nu under kvällen så börjar det äntligen att mojna lite grann.


Återigen en skön dag har vi haft, pysslat lite på varsitt håll. Han i garaget och jag här hemma. Imorgon bitti blir det en sväng till tippen och kasta allt skräp.


Imorgon förmiddag kommer älskade Samuel med sin mor och far till stugan, blir några dagar full späckade med allt möjligt. Bad, fiska krabbor, steka pannkakor på hällen, klipphäng var jätte viktigt att vi hann med, sa Samuel idag när han ringde till farmor och Tomas.

Vi längtar ❤


Snart anländer nästa sommarfamilj, dom skulle dyka upp vid 20 tiden ikväll. Dörren står upplåst och väntar på dom ☀️ nu ska jag ner till svägerskans inneboende sommar katter och ge dom lite kvällsmat och kärlek. Svägerskan är bortrest och sonen +familj kommer hem imorgon bitti. Missarna tillhör sonen och hans familj men på sommaren är dom Alltid på sommarlov 😉 nä nu får jag bege mig och gosa lite med dom.


Önskar er en riktigt härlig kväll och sköt om Er ❤


Kramar


Gillar