Karlavagnen


Hej alla fina. Hoppas att allt är bra med Er, här är allt ok efter en natt med minimalt med sömn, massor av konstiga drömmar och 2 killar som drog stockar.. Vårt vedförråd i stugan har verkligen inte plats för med ved, det är maxat nu 🤣 igår kväll så satt jag faktiskt uppe och väntade på att T skulle komma hem från jobbet, kunde inte riktigt komma ner i varv ordentligt så jag satt och kollade lite på teven, blev mest ett hoppande från en kanal till en annan men jag Orkade inte lyfta den tunga delen från soffan och mäcka igång dator och kablar.. Ja vi har ingen modern smart teve här hemma.


Innan min älskade syster gick bort så hade hon sagt till hennes barn att, när hon går bort så kommer hennes plats att vara i Karlavagnen, mitten stjärnan. Så inatt när jag inte kunde sova och gick ut på altanen så såg jag Karlavagnen ⭐ tittade upp på min syster och blev riktigt varm i hjärtat.Vi hade även fullmåne, tycker det är så fint.. Min äldsta bror syster och jag, Vi pratade väldigt mycket om stjärnor och galaxer. Det är min bror som fick mitt intresse för ämnet att växa.. Jag kanske borde ta tag i det ämnet igen och färska upp minnet. Ämnet är så omfattande och otroligt intressant. ⭐Med posten idag kom det ett brev till mig. Ett brev från en utav mina fina vänner här på bloggen, en person som har kommit till att betyda mycket för mig ❤ hon har ett så stort hjärta och en Enorm omtänksamhet för sina nära och kära. Hon har själv fått genomlida så otroligt mycket de senaste åren, trots allt detta så har hennes hjärta så otroligt mycket kärlek att ge..


"Livet är begränsat, minnena är Oändliga"

Tack fina @ditten_datten 🥰

det värmde mitt ❤
T gjorde så god maträtt idag, pasta med cantadou "vitlök och örter" och bacon.. Så länge sen vi åt detta, en utav mina favorit rätter som han lagar 😍 under nästintill fullständig tystnad åt vi vår mat & ordspråket "Låt maten tysta munnen" behövde inte sägas, det blev tyst per automatik.. När man är mätt och belåten, trött som en gnu då är den nybäddade sängen otroligt skön att koppla av i.. Nu ligger vi båda ocb vilar på maten 🙏 han ska snart åka till jobbet och jag, Ja jag blir kvar här hemmets lugna vrå..


Har er lille lördag varit bra hitintills, har ni något speciellt inplanerat idag


Gillar