Känner mig trött och lat idag...


Känner mig lite trött och lat idag, förstår inte varför men det blir nog väl med det. Vädret är grått och rått, inspirationen tryter 😔 hade tänkt att bädda rent i sängen ikväll men det har inte blivit av däremot har jag dammat idag som utspritts över hela dagen och för mig känns det skönt att göra så. Är rädd om kroppen och energin.


I veckan ska vi ha visning och vi ser med spänning fram emot detta, undrar om någon annan kommer att fatta samma tycke för vårt hem som Vi gör.


Imorgon ska älsklingen dammsuga och jag skurar. Vi har alltid hjälps åt med sysslor här hemma och det är något som passar oss. Vissa sysslor vill jag gärna göra medans kärleken vill göra annat. Hur är det hemma hos er på den fronten?


Just nu ligger jag i soffan och chillar, tittar på efter 5 och ikväll håller Tilde i programmet. Henne tycker jag om, känns som att allt flyter på bättre när hon håller i programmet. Då brukar det bjudas på många trevliga inslag tycker jag. Kroppen och jag tyckte det var asgött rent ut sagt att vila en liten stund. Men självklart började magen kurra och det är väl dags för lite kvällsmat. Det blir keso, röda druvor och banan.


Passar på att tacka för att ni kikar in här hos mig ibland och lämnar era kommentarer, det gläder mig 🙏


Stor kram till er


Gillar