Julaftons tidiga morgon ❤🎄🌟


Godmorgon denna tidiga julaftons morgon endast tomtemor är vaken. Sitter vid köksbordet med juleljusen tända, en kopp kaffe och reflekterar över gårdagens mysiga mini jul som vi hade tillsammans med dottern och hennes lilla Leo. Maten var till allas belåtenhet, kaffe och fikat likaså. Vovvarna väntade snällt på sina julklappar från tomten och det måste jag säga, att dom 2 🐕🐕 har varit riktigt riktigt snälla för många fina klappar fick dom och båda 2 var så nöjda. Även vi tre vuxna hade tydligen varit snälla iår för att tomten hade även klappar till oss.


Uppesittarbingon blev lite sällskap när vi hade gosat ner oss i soffan, ingen vinst denna gång men det gör absolut ingenting. Största vinsten av dom alla är att Vi får fira julen tillsammans iår, dock på ett lite annorlunda sätt då vi delat upp oss. Endast för att försöka idiotsäkra den där spridningen av covid. Vi firar jul i grupper av 3 istället för alla på en gång. Dörren öppnades även upp igår vid flertalet ggr för att vädra ur lite och få in frisk luft.


Strax före midnatt begav sig lilla familjen hemåt då idag blir det för dom en sväng till sin far med resp. Igår och inatt har det fryst på så idag har vi rimfrost i vår lilla del av stan ❤ så vackert..


Om en liten stund ska vi äta frukost tillsammans och sen kommer lillprinsen med familjen och firar jul med oss. Självklart vill han träffa tomten.. Samuel är lite rädd för gamla gubbar så iår är det andra gången han får träffa jultomten, vi hoppas att det kommer att bra nu fm är han och familjen hos farmor och Tomas, sen blir det mormor och morfar på em. Samuel får det bästa av båda hans världar och ingen är nöjdare än vi ❤❤❤


Tomas har tomtat högt och lågt för vänner och bekanta i 20talet år, barnens dagis när barnen gick där. Ja jösses mycket fina minnen har vi från dessa tider, men nu kommer bara tomten till vår egna familj och delar ut klappar OM det finns några snälla barn förstås ❤


Nej nu ska jag ringa mor och önska dom en fridfull jul, höra hennes röst...


Ta hand om er o hoppas att er jul börjat lugnt mysigt och fint, hoppas att era kärlekskonton fylls på ordentligt idag ❤


Stor kram L


Gillar