Jul jul strålande jul ❤


Hej alla fina, äntligen är den här igen.. Den efterlängtade helgen och dom sköna lediga dagarna tillsammans i hemmets vrå. Hoppas att ni mår bra, haft en fin dag hittils och njuter av dagen precis som jag.


Imorses vaknade jag sent för att vara mig, det har varit alldeles för mycket den senaste tiden och jag antar att kroppen sa ifrån. Vaknade vid halv 5 men gick och la mig igen, hade svårt att somna om, slumrade bara till och från men nog så skönt. Tillslut har jag tydligen somnat efter att kärleken pussat mig "hej då" för nästa gång jag vaknade var vid 9 😳 och Ossi har det inte gått någon nöd på verkar det som, för han hade bäddat i soffan "förbjuden plats" och haft det så varmt och skönt 🤣Efter frukost och ett lugnt uppvaknande så tog vi en härlig promenad tillsammans.

Min underbara Ossi ❤Vi var inte ensamma om att njuta av vårt vinterlandskap idag 😉


Tittuuuuut...När vi passerade dagiset så blev lyckan Fullbordad. Alla ungar var ute och åkte pulka och stjärtlapp 😍 en fröjd att se hur mysigt dom hade det idag.När vi kom hem så ville våra magar ha en lätt och liten lunch så det blev lite rester till mig och Ossi sin favorit lunch. Ibland känns det som att det enda jag skriver om på bloggen är om våra promenader och vad vi äter om dagarna 🤣Den lätta lunchen satt som smäck i magen, även på Ossi. Han gosade ner sig här hos mig nu och det passar bra att vi tittar på det senaste avsnittet om Drottningarna på Cmore. En historia serie om Sveriges drottningar genom åren och en utav mina favorit skådespelerskor, Sofia Helin, leder programmet. Sen har tyvärr programserien fått kritik pga felaktiga påståenden och källor, men jag tycker om serien och väljer att titta. Jag personligen har alltid tyckt om historia och fascineras av att aldrig vara fullärd då ämnet Historia är så ofantligt omfattande.


Nu ska jag glo på gårdagens avsnitt så jag säger Tjipptjilevipp och på återseende 😉


Varma kramar


Gillar