John Blund kallar


Veckans första dag blev bra. När vi väl var hemma igen så tog vi hand om Ossi och grejer i bilen, lite trädgårdshäng och Pink i trädgården. Promenaden får vänta tills vi tagit hand om problemet som uppstod i stugan i lördags. Vi satte oss i bilen och drog till affären där vi köpt alla stugans vitvaror. Måste få detta fixat, blir ingen sommar i stugan utan en fungerande kyl och frys liksom. Fattar väl vem som helst.


Väl där: Vitvaru affären ska "FÖRSÖKA" hitta en bättre begagnad kyl/frys till oss så länge (men kan inget lova), tills dess att Electrolux service kommer hem till oss i stugan och felsöker & kikar på den ICKE FUNGERADE KYL/FRYSEN 😳 Dom i affären sa att det är så dom går till väga!!!


Då svarade jag med en Väldigt snäll men Mycket Bestämd ton "Ni har tom fredag kl 12 att fixa en låne kyl/frys för då hämtar jag den" eller tänkte ni att vi inte ska kunna ha hemester i vår stuga iår??????


Vi ska göra så gott vi kan att fixa en, ringer dig imorgon. Bra sa jag, lovar att svara!!! Du får göra precis vad du vill bara du löser problemet, sa jag. Kan inget lova får jag till svar en gång till! Då säger jag samma sak igen. Ni får göra precis vad ni vill och ni har till på fredag kl 12 på er för då hämtar jag min låne kyl/frys här. Ringer imorgon svarar hon, BRA så jag! Då förväntar jag mig att detta är löst!!


Imorgon bitti får vi se 🤔


Sen förbi coop och köpa mjölk & bröd...


Väl hemma igen så fick dumburken göra sitt jobb, värmde gårdagens rester kyckling och tortellini. Ibland är rester riktiga Räddare i Nöden 🤗 det var middag utomhus på altanen i en sval fläktande vind. När vi satt där och åt så började jag frysa 😳 nämen älskling då säger gubben. Mm sa jag, utomhus tempen har sjunkit från stadiga 30+ till snålblåst och 16.5 grader, jag är trött och hungrig du vet hurdan jag blir då, en liten frusen diva..


🤣 jag hämtade min jacka och där satt vi sen en stund. Nä klockan börjar närma sig 19.30 dags för en skogspromenad så det blev det, ingen allt för lång då kroppen inte gav tillåtelse till det. Men Ossi blev nöjd med att få springa av sig i skogen och lukta på alla flickors goda dofter som lämnats kvar efter deras senaste besök..Väl hemma igen så var jag tvungen att ta smärtlindring, förbannade värk. Vi är inte på samma sida idag blir så besviken, ledsen och arg. Vill inte äta dom där mediciner, starka jävlar, tas vid behov bla bla bla... 😥 jag hatar denna sjukdom, Vad den nu än heter. Mmm jag vet att det är ett starkt ord, ett ord som jag nästintill aldrig använder men ikväll gjorde jag det. Gör det igen Jag HATAR den 😭


Tänk om min Högsta dröm kunde gå i uppfyllelse ❤


Nä nu får jag nog försöka sova lite, hoppas inte att värken och domningar håller mig vaken..


Sov så gott alla fina..


Pussar och kramar


Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Sänder styrka och kärlek till dig vännen, hoppas att du får sova och att det känns bättre imorgon 😔❤️❤️
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack vännen ❤ Hoppas det också.. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Vet precis hur det känns ❤️ Hoppas att du får sova lite skickar en massa styrka ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina vännen, jag vet att du vet ❤ Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
❤️ Sov Gott ❤️
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
❤ Tack fina du 🥰
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon ♥️ Hoppas du gått någon sömn inatt 🙏🏼♥️
nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God dagens fina Maria ❤ nä det blev tyvärr ingen sömn inatt...
nouw.com/passionbagareokock