Honungste svartvinbär kamomill o nyheter

Kikar in lite snabbt här. Njuter samtidigt av andra koppen av honungste med svartvinbär & kamomill. Samtidigt lyssnar jag på nyheterna, känns bra att vara Uptodate i dagarna.

Tidigare ikväll kikade jag på Sveriges Mästerkock och sen 1a avsnittet av Tillsammans med Strömstedts. Det var sådär var nog inte på humör för det programmet helt enkelt..

Idag hade vi minstingen av barnaskaran hemma och vi bjöd på lunch, för ibland längtar man ihjäl sig efter dom där vuxna barnen. Jag skrev till lilla vuxna igår "Saknar dig, kan du inte svänga förbi snart det var länge sen vi sågs" "Ja det är länge sen nu jag kommer imorgon så kan vi umgås 😊" Så vi åt mat tillsammans idag och umgicks en liten stund, mysigt 🤗

Nu tror jag bestämt att det är dags för mig att krypa ner i sängen.

Sov gott alla och tack för att ni tittar in.

Kram
L

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
christelovergaard
christelovergaard,
Att längta efter de vuxna barnen finns nog alltid inom en. Ibland får en resonera med sig själv att de har egna liv osv. Men, så mysigt när vi träffas!
nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Precis så är det. Barnen har ju deras egna liv och vi har precis som barnen skapat vårt nya liv utan dom 24/7. Så skönt att vi har bra kontakt med varandra och att man ses emellanåt 😊
nouw.com/passionbagareokock