Home sweet Home nr 2

Hej då Bohuslän och tack för den här gången. Ses snart igen.. På bilden ser ni Uddevalla bron försvinna från mitt synfält.

Det blev en pit-stop på Viggen rastplats, då Ossi är lite åksjuk så brukar vi nästan Alltid stanna där så han kan få sträcka på sina tassar och andas ut lite.

Vi var hemma vid 20 ikväll så blev det en väldigt sen middag, pizza kandidaten vann 1a pris. Snabbt och lätt. Jag vet inte men jag är ingen snabbmats person och tack o lov inte T heller. Men ibland är det Väldigt smidigt som ikväll och speciellt när det sitter 2 personer i bilen med varsin mage som låter som värsta reaplanet 🤣


Nu har klockan redan hunnit slå 21 och jag tycker att den här morsdagen har gått hiskeligt fort. Nu sitter jag och chillar en liten stund på ljugarbänken Ossi tycker det är svalt och skönt i gräset.


Förra veckan kom då äntligen våra sommargäster till naturreservatet mitt emot oss. Dom har dock hållt sig nära där bonden släppte in dom, antar att dom ville acklimatisera sig några dagar innan dom vågade sig ut på lite äventyr och se sig omkring.


Ikväll när vi kom hem så hörde jag kossorna råma som Aldrig förr 🤗 antar att det var ledarkossan som sa "Kom kom koooom det finns Mmmmassor med gott gräs här" och det var då ett hiskeligt glädje väsen dom höll på med den här söndags kvällen 🤣


Så nu är dom Äntligen på vår sida av reservatet och då säger jag

Nu är det Sommar 😍


För att summera vår helg, så har den varit fylld med mycket fint och nya minnen har återigen skapats och altan trappan blev färdig idag blev så fin och vi är så nöjda.

Passar på att säga God natt till er redan nu för det blir snart dags att gosa ner sig i sängen. Är helt slut och den här dagen har varit lång.


Sov gott o sov sött.


Kramar


Gillar

Kommentarer

NillansBlogg
NillansBlogg,
Sov så gott💖
nouw.com/nillansblogg
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Detsamma till dig när det är dags för det 💖
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Sov gott så hörs vi i morgon
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Detsamma till dig ❤ hörs imorgon 🥰 trevlig kväll på dig
nouw.com/passionbagareokock
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
Sov gott! ❤️❤️❤️
nouw.com/katrinmarlene
Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas du fått en bra natt hemma vännen ❤️
nouw.com/evaeliasson