Home sweet home ❤


Tack för alla era peppande och glädjande kommentarer dessa dagar då jag har haft det väldigt tungt. Det värmer ❤


Min dag tillsammans med syster var så himla mysig, köpte med mig bullar till kaffet och det var uppskattat 🤗 äntligen en dag fylld med skratt, mycket prat om gamla minnen ja jösses vilka påhitt vi varit med om hon och jag 🥰 dessvärre blev det även några tårar tillsammans men det Är oundvikligt då gamla minnen och känslor rör runt känslomässigt på oss alla. Men vår dag fylldes med mycket skratt glädje och kärlek tillsammans och det är jag Evigt tacksam för. Nya minnen har lagts till i minnesförrådet 🥰Bilresan hem gick bra men usch va jobbigt det är att köra när man är så trött och hjärnan liksom snurrar. Kopplade på bra musik och fokuserade på körningen ville bara komma hem helskinnad efter denna mysiga dag. Väl hemma så möttes jag av kärleken, en överlycklig Ossi och ett nystädat hem 😍 ibland är det svårt att glädjas åt det man har i livet, vågar nästan inte tillåta mig själv till att ha det så här bra när livet ter sig orättvist för nära och kära. Men oavsett vad som än händer i våra liv så måste var dag njutas av, som om den vore den sista. Hur tungt det än må vara, stundtals, så måste vi tillåta oss själva att njuta av Livet och dagarna vi får ❤ något annat vore orättvist mot livet sig självt.Ljungen är nu i full blom, så vackert det är att låta ögonen vila på denna vackra växt. Hela berget har vaknat till liv igen och lyser upp på ett nytt sätt med hjälp av dessa växter. Jag ser fram emot hösten, har alltid älskat den här årstiden men iår blir det lite annorlunda. Kärleken har sin sista semester vecka och jag har fortfarande "sommarlov", vi lovar att njuta så mycket som möjligt och även vädret verkar bli fint torsdag-söndag. Det vore ett klockrent avslut på dessa 4 veckor.


Om några veckor ska jag äntligen träffa min läkare för första gången, ser fram emot det med blandad förtjusning. Samma dag kommer systers cellgiftsbehandling att sättas in, en behandling som förhoppningsvis kommer att bromsa förloppet lite grann eller kanske rent av göra ett mirakel. Samma sjukhus Samma dag och nästan samma tid. Vem vet det kanske kan bli en gofika på Wayne's Coffee den dagen 🙏


Vet ni vad jag ser fram emot? Att sätta mig ner med min fina syster och planera lite för lite tid i stugan tillsammans. Har ingen aning om hur många dagar hon orkar med, men till stugan ville hon då jag frågade henne tidigare idag och ingen är gladare än jag.


Lugnet i stugan har lagt sig och jag bara är, bredvid mig har jag min älskade och nedanför på golvet ligger Ossi ❤


Jag tackar för denna vackra dag och säger god natt till er.

Ta hand om er.


Kramar

L


Gillar