Hemma i andra hemmet igen


Resan hem gick bra, märks att det är sommar nu. Vägarbetena är i Full gång och jag tror bestämt att vi stod still ca 25 min utöver vanlig väntan på sin tur.. Tur är väl att vi alltid åker i god tid och har med sånna här händelser i beräkningarna. Det har verkligen öst ner här hemma ute blommorna hade inget behov av vatten.


Vår enkla packning är inplockat och lunchen är intagen, lunchlådan till kvälls passet är klar. Visst är det skönt med rester ibland och gott är det också. Någon mat hade vi inte hunnit göra, vi var hemma vid 2, då hade det isåfall blivit snabbmat och det är jag/vi lite allergiska emot. Visst händer det att vi Unnar oss sånt ibland men det blir faktiskt mer sällan än ofta..Nu ligger gubben och tar en sk gubbakvart och det behöver han för att orka jobba till kl 1 inatt. Ossi och jag gick ut i trädgården en stund efter lunchen och då ser jag att häggen nu är i Full blom. Helt otroligt! För i torsdags var det bara 4-5 mogna klasar, nu är hela trädet i blom 🤗 det går lite väl fort tycker jag..


Jag ska gå till skogen med Ossi när gubben åkt och sen tänkte jag vila resten av kvällen. Känner att kroppen inte alls är som den varit, som dom dagarna när vi bjöds på skön sommar värme och shorts eller klänning var plaggen som gällde. När temperaturen sjunker så gör sig mina leder och muskler lite mer påminda. Jag måste nog bli lite duktigare på att lyssna på min kropp, vara mer snäll mot den och ge den vila när den verkligen behöver det. Antar att det är en läroprocess och att jag lär mig i sinom tid..


Vad händer hos Er idag?Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så skönt att ni kom hem ordentligt och att älsklingen fick en gubb kvart innan jobbet 😉 Ta det lugnt och vila dig i form igen vännen så kroppen vet att du lyssnar, kram ❤️🥰
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack vännen 🥰 kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Läste först att du skulle stanna i skogen hela kvällen 😂
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Det kanske hade varit trevligt men inte riktigt hela kvällen förstås 🤣🙈😂
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Då får du det lite lugnt några dagar, men det ska väl bli fint väder igen.
nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Hoppas att det blir lite bättre väder redan imorgon 🤗
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,
Var rädd om dej och låt kroppen bestämma 🙏🏼 Kram vännen ❤️
nouw.com/mariasvardag
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina du ❤ Kramar tillbaka ❤
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,