Hej på dig Bohuslän


Hej på er alla fina.. Har er natt varit god, min var ok. Vi har varit vakna i flera timmar redan, några koppar kaffe har jag fått i mig, Ossi har fått sin frukost och den åt han med glatta livet. Nu funderar jag på vad jag själv ska äta till frulle inte lätt när man inte är sugen på något speciellt och nu när vi är själva Ossi och jag, husse är hemma och jobbar, så är det ju inte samma sak.


Här ser ni en gladare vovve idag, så skönt att det går åt rätt håll. Sakta men säkert. Nu har jag ökat på hans dietportion. 2 msk ris, 2 kokta bollar och buljong från kött/ris koket. Han åt med glatta livet och är nöjd med det han får 🙏


Vad ska vi hitta på idag? Inte mycket vi kan göra förutom läsa, lyssna på ljudbok, titta på serie och film, titta om jag har något garnnystan kanske kan virka eller skicka något, ta ett skönt fotbad, behandla håret med olaplex, ge ansiktet en ansiktsmask typ göra ett hemmaspa till mig?


Blir fortfarande inga promenader för hans del, inte ens den kortaste tänkbara. Tidigast imorgon! Min fantasi börjar tryta hörrni 😳 har ni några tips på vad jag kan hitta på?


Dom har lovat regn rusk med inslag av åska. Än så länge inget regn, solen skiner och det blåser svaga vindar temperaturen har sjunkit skönt tycker jag. Igår hade vi nog den varmaste dagen 30+ den här sommaren och det var tur att vi fick lite korsdrag här hemma.


Vad ska ni hitta på idag?

Kram

L


Gillar