Gråmulen tisdag


Hej alla fina ❤


Vi har en gråmulen tisdag idag och det har regnat till och från, ett riktigt sket väder med andra ord. Efter den tidiga morgon promenaden så blev det, trots allt, ett besök till apoteket idag pga att en utav medicinerna inte gick att klicka hem 😔 det är nackdelarna med att äta special mediciner 😢 sen blev det Coop en snabb sväng, veckans påfyllning är nu klar.


T har tagit ner alla skomakar lamporna mm och advents belysningen är nu klart även på övervåningen 😍 lådan är åter tillbaka i garaget. Ordning och reda är en trivsam melodi 🙏Då natten inte erbjöd mig värst många timmar sömn så har jag inte alls haft samma ork idag. Men jag har ändå lyckats få ihop 3000 steg och 2.1 km, lagade lite korvstroganoff till oss det är en ok tisdag ändå. Ikväll tar jag en lugn promenad tillsammans med en eller två vovvar och går och lägger mig lite tidigare istället. Vore skönt att ha lite mer energi imorgon då det är min 2a favorit dag på veckan "onsdag & rehab".


Nu ligger vi och tar en Gubbakvart på sofflocket tillsammans. Jag dessvärre har problem med att kunna komma ner i varv mitt på dagen, såpass att jag skulle dra stockar, har aldrig kunnat göra det. En ljudbok kanske skulle få mig att slappna av 🤔


Har ni haft en fin dag hittills? Undrar om hela Sverige har liknande väder idag?


Kram


Gillar