Gråmulen måndag

Vaknade upp alldeles för tidigt idag men vad gör det egentligen när solen leker tittuuut och säger Godmorgon. Solens strålar gör underverk med oss.

Gårdagen var fin på alla sätt och vis.

Gubbens bästa vän var över på fm på en balja kaffe och tjöta lite skit, han och hans familj mår bra, skönt att höra. Det blir mycket skratt och glädje varenda gång vi träffas, mag och kind musklerna fick lite välbehövlig gymnastik..

Lagom till att kaffe baljan var tom då hade vi avklarat allt tjöt om ditt o datt..

Lite senare tog vi en biltur upp till Berget och det blev en promenad runt Åsbotorpssjön. Jag njuter varenda gång vi går runt där i Skogsmulleriket. Kommunen har verkligen gjort iordning så himla fint där uppe, bra att dom tänkt på alla i samhället, små som stora. Hela Skogsmulleriket är anpassat för att kunna ta sig runt och komma in i byggnader med rullstol eller barnvagn.

Det var ganska många barnfamiljer runt sjön, grillade och hade trevligt. Barnen letade efter stämplar, tydligen var man tvungen att samla ihop 4 stycken stämplar för att sedan få ett Skogsmulle diplom..

Denna information fick vi av ett barn mitt i sitt letande, då Ossi kom traskandes med sin husse o matte 😊 "Min farmor och farfar har en hund" höll sen ner sin hand och det märktes direkt att detta lilla skogstroll var en hundvan sådan och visade full respekt för Ossi. Sen skuttade trollet iväg in i skogen igen för att leta efter stämplar.

Även fladdermusen har dom tänkt på, fint tycker jag, så länge dom håller avstånd ifrån mig.

Tycker inte om fladdermöss 🙈

Vi har en riktigt fin utsikt över Skövde däruppe på berget..

Idag är gubben iväg och fiskar lite nu, vovvarna o jag är hemmavid och njuter av veckans första dag. Solen den försvann lagom till att han åkte iväg, nu känns det som att regnet kan komma vilken sekund som helst.

Vi har inget inplanerat idag. Har er måndag börjat bra, något speciellt inplanerat idag?

Tack för att ni kikar ibland och läser, kommenterar. Betyder mycket för mig.

Önskar Er en fortsatt fin måndag.

Kram

P.s det blev visst lite väl många bilder i inlägget men jag hoppas att ni står ut med det.. d.s


Gillar