Gokväll


Gokväll på Er... Dagen tycks ha sprungit iväg allt för fort igen, nu har klockan redan hunnit bli 19.. Efter tandläkaren så åkte jag till Bilia och köpte kylbädden till Ossi så förhoppningsvis kommer hans bilturer bli trevligare hädanefter och den kan även komma till nytta under kommande varma dagar i stugan och 2a hemmet..


Vi fick besök av mor idag, bjöd henne på sen lunch och vi tog en promenad tillsammans. Hon hade med sig badkläder mm men det blev inget solbadande vi satt mest bara och pratade, mysigt..
Ossi och jag har suttit ute i trädgården en bra stund nu ikväll det är så svalt och skönt, han fick ett jumbone och matte hällde upp ett glas rött till sig själv.Så nu säger jag Skål till @ingajohansson @evaeliasson @ditten_datten @stenhagenbettan och Alla andra som vill vara med och skåla 🥂🍷🍸🧃Fick ett tips på en kanadensisk drama serie av @Evaeliasson


En serie som utspelar sig i sjukhusmiljö består av 13 avsnitt och går på Cmore på måndagar, den verkar faktiskt bra. Så ikväll när solen gått ner så har jag 6 st avsnitt att glo ikapp.. Sen är jag redo för sjunde avsnittet på måndag 🤗 och till fredags snacks bjuder jag mig själv på lite nötter druvor jordgubbar nektarin och galia melon.


Önskar er en riktigt mysig fredag kväll.


Bamsekram

❤🍓❤Gillar