Godmorgon Lill lördag

God morgon denna fina lill lördag.. Vaknade upp till en strålande solskens morgon men en kall sådan.. Min natt har varit ok känner av att kortisonet har sänkts och jag har många tankar som snurrar omkring i huvudet. Längtar till stugan på morgonen när jag vaknade.

Idag ska jag iväg till VC och ta blodprover igen, två veckor har gått fort. Sen måste vi handla lite på Coop då vårt kylskåp har konstiga ljud för sig, tror att det kallas för eko.. 🤣 sen får vi se om mor och far behöver ha något från affären när jag ringer henne. Det verkar bli en fin dag idag då kanske kärleken ska sätta upp deras postlåda idag, får se vad han säger när han stigit upp för dagen.. 

Nu tänkte jag njuta av mitt morgon kaffe och sen göra frukost. Keso och skink smörgås blir det för mig idag och lite yoghurt..

Ska se om affären har några fina blommor som får följa med mig hem. Fyller magen med gott och låter mina ögon vila på vackra blommor, saker som får mig att må bra..

Längtar efter Samuels kramar Extra mycket idag, hoppas att vi får trädgårds väder imorgon FM så att vi kan åka och gratulera farmors ögonsten...

Ett foto från vår 1a promenad tillsammans, en bild på ängeln när han fick sin virkade mössa av farmor och en bild på oss tillsammans när vi gooosar ❤

Vad händer hos Er idag? Hoppas att Ni mår bra ❤

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Godmorgon vilka underbara foton på den lilla krabaten.
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack så mycket fina du 💞 dom där små kan man inte titta sig mätt på 🥰😍
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Vilka härliga bilder på din ögonsten och dig ❤️ Hoppas dagen går bra med provtagning, kram 🥰
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack vännen ❤ det gick bra på VC imorses 🤓 Kram ❤
nouw.com/passionbagareokock
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
❤️❤️❤️
nouw.com/katrinmarlene