God morgon världen

Goooood morgon Världen 😍 hoppas att er dag börjat fint.

Vill först säga er några ord från hjärtat. Jag tackar ödmjukast för all den kärlek och omtänksamhet ni ger mig när jag mår så här krasst, betyder oerhört mycket för mig ❤ Ni är Allihopa så otroligt fina och jag är så glad över ha er som min lilla blogg familj ❤

Bästa natten, sömnen och John Blund gooos jag haft på Evigheter..

Vi justerade nämligen mina mediciner igår och det gav bra effekt. Det har självklart sina för & nackdelar. Fördelarna är att jag inte känner smärtan på samma sätt som tidigare utan jag liksom lurar hjärnan och säger åt den att smärtan inte är så hög längre, nackdelen är att jag blir tröttare. Vad väljer jag tror ni, inget speciellt svårt val för mig.. Att minimera smärtan och vara tröttare eller att ha konstant smärta aldrig få någon sömn..

Tack o lov så är min läkare Lyhörd och gör allt i sin makt för att jag ska så bra som möjligt under dessa omständigheter.

Jag sov nonstop mellan 01-04.30, va uppe och drack lite vatten, sen somnade jag om 1 timme till.innerligt skönt. Hade jag inte varit så hungrig och kaffesugen då hade jag absolut inte gått upp utan legat kvar en liten stund till. Men jag gick upp, satte på kaffe och åt frukost tillsammans med gubben innan han åkte till jobbet. Mysigt 🥰  nu är han på jobbet och jag tittar på nyhetsmorgon, vet inte vad det är med Jenny & Steffo idag 🤔 Steffo retas med glimten i ögat, som han Alltid brukar göra och Jenny verkar ha vaknat på fel sida av sängen idag.

Idag är en speciell dag för mig som mamma, idag 13/2 fyller mitt förstfödda barn 31 år. Helt otroligt vad tiden går, hur gick det här till egentligen 😊 idag lär vi inte åka dit och grattis kramas iallafall, han har fått en släng av den där skit förkylningen med febertoppar av och till. Förhoppningsvis så kommer förkylningen att ge sig Vika så han får må bättre snart igen ❤

Vad har ni för planer idag? Jag ska titta på sista avsnittet på Mandelmans och kanske glo på något annat program 😊


L

Gillar