God morgon

God morgon pĂ„ Er 😍

Jag har sovit gott i natt och hade bara 1 uppvak, jag slog upp mina blÄa ögon vid 9 idag. Pojkarna lÀt mig sova nÀr dom 2 vaknade före tuppen, han lÄter mig alltid sova nÀr jag vÀl "lyckas" sova. Sömnen Àr som vi alla vet oerhört viktig för att kunna ÄterhÀmta sig.

NĂ€r jag satt dĂ€r pĂ„ sĂ€ngkanten och skulle ta pĂ„ mig pyjamasen sĂ„ kĂ€nde jag den dĂ€r underbara doften av nybryggt kaffe, första koppen Ă€r den BĂ€sta pĂ„ hela dagen ❀ nu har jag och min kropp vaknat till liv.

Det blev 2 veckor för mig pĂ„ SU som innefattade mĂ„nga jobbiga undersökningar, nu har jag bara en undersökning kvar att gĂ„ igenom. Denna fĂ„r jag göra pĂ„ sjukhuset pĂ„ hemmaplan och det var Ă€ven dĂ€rför som jag fick Ă„ka hem ❀ Efter detta kommer min lĂ€kare pĂ„ reumatologen att sammanstĂ€lla alla provsvar, lĂ€gga ihop alla pusselbitar och förhoppningsvis fĂ„r jag veta vilken slags reumatisk sjukdom jag har.

LÀkaren pÄ SU satte Àven omgÄende in kortisonet pÄ mig igen dÄ jag har extrem smÀrta och knappt nÄgon rörlighet alls. Han satte Àven in den nya reumatiska medicinen och kortisonet ska hÀr agera som en brygga mellan den nya medicinen tills denna kickar in. Den nya medicinens verkningsgrad Àr nÀmligen mycket lÄngsammare och berÀknas ha en 100% verkan inom ca 3-4 mÄnader.

Just nu i skrivande stund sÄ kÀnner jag för första gÄngen att jag har Landat i mina tankar och att jag stÄr stadigt pÄ mina lite vingliga ben, Àr redo för det sista avsnittet pÄ den hÀr sjukdomsresan. Ser fram emot att fÄ börja rehabiliteras inom kort och allt vad detta innebÀr, Àr till 100% instÀlld pÄ att fÄ jobba och slita mig tillbaka och det fÄr ta den tid det tar.

Idag kommer vi att göra Absolut Ingenting! Vi ska bara vara Tillsammans och njuta av det fina vi har ❀ Jag önskar Er Alla fina vĂ€nner en bra lördag med era nĂ€ra och kĂ€ra och hoppas att dagen blir helt Underbar 💕

Bamsekramar
L

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Godmorgon fina blogg vĂ€n, önskar er en vilsam, mysig och underbar lördag, kram đŸ„°
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God förmiddag fina vĂ€nnen, dagen kommer att vara lugn och skön đŸ„° Kramar â€đŸ’•â€
nouw.com/passionbagareokock
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
SĂ„ roligt att höra att du kommit hem, ha nu en underbar dag tillsammans ❀ đŸŒ·â˜€ïž
nouw.com/lottashullerombuller
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack sĂ„ mycket fina du đŸ„°â€
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Du Ă€r en sann kĂ€mpe. Är det en badtunna jag ser? DĂ„ blir jag lite Avis. Njut av din dag v
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
KĂ€mpar gör vi alla pĂ„ ett eller annat sĂ€tt ❀❀❀ ja det Ă€r en vedeldad badtunna, hade varit sĂ„ skönt med ett 38.5-39'C varmt bad men gubben behöver vila han med sĂ„ jag tĂ€nker inte nĂ€mna detta önskemĂ„l. Men det hade varit Uuuuunderbart skönt 😍😍😍
nouw.com/passionbagareokock