Gick inte som planerat


Idag kom då dagen jag väntat på så länge. Jag ska få träffa nevrolog läkaren.


Efter en natt med minimalt med sömn (som vanligt), intagen frukost och 2 koppar kaffe så åkte jag till sjukhuset för att träffa nevrologen.


Jag var där i god tid. Väl där så ställde han sina frågor, för att bilda sig en uppfattning om mig och efter hans undersökning så satte vi oss ner igen för att prata.


Så här är det, jag vill helst inte skicka hem dig utan jag vill skriva in dig på avdelningen för att vi ska kunna göra grundliga undersökningar.


MR scanningar, blodprover och annat. Om jag inte gör det så kommer det att ta ännu längre tid för oss att komma fram till Vad det egentligen är frågan om.


Ärligt talat så fick jag en chock och tårarna är nu ett faktum.Nåja när chocken lagt sig så bestämde vi att jag skulle skrivas in på avdelningen. Det är ju självklart det Bästa.


Men innan dess så kunde jag åka hem och hämta lite saker som jag ville ha. Väl tillbaka på sjukhuset igen så skrevs jag in på avdelningen. Och här är jag nu.Kvällens middag bestod utav en Cajungryta med ris. Smaken var väl ok men det var helt innehållslöst med överkokta grönsaker av något slag.


Efter en middag så längtar jag hem mer än någonsin 🙈


Och nej nej nej det är inte ett glas Valpolicella som står på brickan, det är lingondricka 😁Även kvällsmat är nu intaget. 2 ostmackor och ett glas lingondricka.Vilken tur att jag var förbi Pressbyrån tidigare idag och köpte mig en gottepåse och en frukt. Ifall en blir lite sugen på godis till Wahlgrens värld ikväll 🤣


Hoppas att ni Alla fina har haft en fin dag idag.

Kramar Lotta ❤


Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Men vad trist att bli inskriven! Hoppas de hittar problemet snabbt och att du får bukt med det! ❤️
nouw.com/louisefreij
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack det hoppas jag med ❤
nouw.com/passionbagareokock