Gårdagen..


Hej fina vänner, hoppas att ni har det bra. Gårdagens bloggande går nog till världshistorien tyvärr, kom inte in överhuvudtaget på hela dagen och till kvällen innan läggdags kunde jag läsa. Vet ej hur bloggen är idag, är den ok nu?


Här kommer mitt inlägg från igår.


Var hos frissan igår och unnade mig en hanterbar frisyr ❤ köpte med mig Olaplex schampo och balsam också då det nästintill är slut hemma.Råttboet åkte av och det blev även lite smink på idag foundation, mascara och den nya läppglansen. När jag var klar hos frissan så gick jag Äntligen till Guldfynd, där hittade jag ett silverhjärta som jag tyckte var fint.


På varje hjärta står där ett barns namn och på baksidan graveras texten från deras mor och dessa kommer barnen att bära med sig för resten av deras liv ❤ det kommer att bli så vackert, det vet jag. Har jag turen på min sida så hinner dom färdigt allt tills på onsdag och jag kan hämta dessa 3 hjärtan. Det vore fint att ge barnen dessa på "efter ceremonin" när vi fikar hela familjen tillsammans ❤

Det skulle syster uppskatta ❤I tre veckor har jag letat efter den där klänningen.. Efter guldmedsaffären så bestämde jag mig för att ta en Sista titt på Assbecks, dom kanske har en klänning. På vägen dit så passerade jag KappAhl och samtidigt som jag tar tag i dörren för att gå ut från köpcentret så vänder jag mitt ansikte mot just KappAhl...


Där hängde den, min klänning 🙏 jag gick in och tittade närmare på den och mönstret. Min klänning är nu Äntligen funnen och till detta så fann jag en mörkblå/grå stickad kavaj tröja att ha till. Nu känner jag mig nöjd och en Stor sten lossnade från mitt bröst.Några nya toppar fick följa med mig hem, KappAhl har mycket fint som passar mig och mycket var på REA.I EM är det SHL premiär och det tänker inte vi missa. Ett gemensamt intresse kärleken och jag har är ishockey. Matchen börjar kl 15.15 och vi äter korv special till detta. Som vi har längtat efter att få titta på hockey.


För övrigt är jag rätt så slak idag, bulldozern hänger fortfarande över mig och jag fattar inte varför jag inte kan bli lite piggare och ha lite mer ork. Sov återigen som en potta skit inatt, tror att jag somnade ordentligt vid 06 och jag skäms nästan över att säga när jag klev upp idag 11.30 😳🙈 även kärleken tog sovmorgon idag, jag tror att han vaknade 10-10.30 och DET är ett sovrekord för hans del. Nog för han somnade vid 02 inatt men han kliver alltid upp vid 8-8.30 trots att han jobbar kvällspass. Men som jag sa till honom idag "Du behövde sova älskling ❤"


Nä nu ska jag piffa till mig och sen ska vi åka och hämta våra 2 flak ägg som vi beställt av en månskensbonde..


Vad ska ni pyssla med idag?


Önskar Er en riktigt härlig lördag & sänder en Stor härlig varm kram till er.


Kraaaaam ❤


Gillar