Gameday och 3 varv på lill prinsens mössa


Radarparet tog den där sköna och efterlängtade promenaden i Näset tillsammans och på vägen hem stannade vi till och tjöta lite med svägerskan, byggandet går jättebra dessutom är dom en extra person i helgen. Deras son är nere i stugan och hjälper till, då går det ju självklart mycket bättre snabbare och blir mindre slitsamt för gubbarna. Sen gick 🐕 och jag hem och stekte våfflor till lunch, det blev uppskattat när ❤ kom hem.


Innan han gick ner till bygget igen så bar han ner några kassar till bilen, jag åkte med dessa till miljöstationen och sorterade allt. Skönt att ha det gjort och nu är det Ordning och reda på torpet igen🙏 sen blev det en sväng till Coop, lite snacks fick följa med mig hem. När jag kom hem från Coop så gick jag till lägenheten med nytvättade sängkläder och handdukar. Väl hemma hos oss igen då var tvätten klar, bar upp det till Ossi som han hängde upp på tork åt mig och under tiden så slängde jag in disken och startade maskinen.


Nu ligger jag på soffan och tittar på hockeyn, virkade faktiskt ett par varv på Lill prinsens mössa men orkade inte mer än så. Hockeymatchen tog precis slut och gav oss 2 p ikväll, det tackar jag för. Ikväll blir det sen hemgång för kärleken, då dom precis har börjat med taket och dom kör på så länge som dom orkar.


Nu tänkte jag kika på lite serier eller någon film, tända en brasa och några ljus. Så jag önskar er en trevlig kväll och sänder en stor kram till er.


Gillar