Fredagkväll och snart tar jag helg..


Go kväll på er alla fina bloggvänner. Hoppas ni har det mysigt i stugorna och njuter av en välbehövlig helg. Själv har jag 2 timmar kvar innan även jag kan ta helg.


Den här veckan vet jag inte vart den har tagit vägen, har verkligen försökt att sova ordentligt och vila, varit sparsam med min energi, tagit små promenader i nejden och pysslat hemma lite. Men den här veckan har varit en tuff. Har inte hittat den rätta rytmen liksom 🙄


I går tog jag en promenad till resecentrum och pratade några ord i biljett luckan. Efter vårt samtal beslöt jag mig för att åka. Fick med mig 2 munskydd, min biljett som kostade 82 kr det va billigt, så imorgon bitti kl 08 bär det iväg till min älskade ❤ ryggan och jag 🤗Imorse var jag en sväng till Elgiganten och köpte nya lurar, nu kan jag lyssna på musik och ljudböcker även på jobbet 🙏 mina gamla lurar är helt värdelösa.


Mamma bjöd mig på golunch idag, vi fick tjöta lite med varandra och sen var det dags att bege sig hemåt igen för att hänga upp lite tvätt och förbereda veckans sista kvällspass.


Önskar er en riktigt härlig fortsättning på kvällen och Ta hand om Er ❤


Kramar


Gillar