Fredag & Helg

Hej hej alla fina blogg vänner. Jag har sovit skapligt gott inatt, somnade väldigt sent inatt och vaknade absolut inte som planerat men det gör inget. Så jag känner mig riktigt pigg idag såpass att jag önskar att medicineringen hade kickat in för då hade jag och 🐕🐕 kunnat ta en långsam och skön skogspromenad tillsammans. Men men hur var det nu igen, jag ska skynda långsamt och lyssna på kroppen och tur är väl att mitt pannben är med mig och bromsar MIG när jag tänker helt fel 😉 frukost hoppade jag över då jag vaknade sent så det fick bli en lätt mellis, ett glas yoghurt med skivad banan till.

Vad har ni för planer idag/helgen berätta gärna 🤗

Kärleken ska jobba ö-tid på lördag, han kände att han orkade det men jag å andra sidan tycker att han gott kunde vila lite för som sagt Att vara medsjukling tar på krafterna. Men han är en stor kille & Torr bakom öronen så han får bestämma själv. Åandra sidan så skadar det inte att få lite extra klirr i kassan då jag inte bidrar med värst mycket med det.

Idag tänkte jag bjuda kärleken på Sibylla och grill "Strips och hamburgare med goda tillbehör" Ser ni den röda tråden 🤔 jag orkar laga middag men det blir bara enkel mat då kroppen styr. Kärleken säger att han är tacksam för vilken mat som helst jag orkar laga och huvudsaken är att vi får i oss Varm mat. Älskar honom och han har ju rätt min kloka man ❤

Jag har ingen TV förbud idag som nouw.com/ingajohansson har och ikväll är det Final i Talang så det kommer vi väl att titta på..

Nu ska jag rehabträna en stund och ni som är ute och promenerar idag ta gärna några extra steg för mig också ❤

Kram

Gillar