Fredag börjar lida mot sitt slut... Lördag kommer härnäst 🤗


Den här dagen har bara swischat förbi och vips så var det snart läggdags. Vi har pysslat lite här i stugan och varit en sväng till apoteket, var tvungen att hämta ut nya kortison mediciner och sen köpte vi dagens Bohuslänningen. Det var ett stort reportage om gårdagens östädning och jag tyckte att det var en intressant artikel. Blev inte att jag läste hela, tänkte att det faktiskt hinns med imorgon också..


Sen tog vi en biltur häromkring och T visade mig sina fiske smultron ställen. Oj va många fina undangömda ställen det finns och jag spanade samtidigt in nya potentiella kantarell skogar.Svågern som håller på med sitt lilla bygge hade lånat en pryl på Cramo, vi lämnade in den åt honom så slapp han åka iväg en extra sväng baraför det. Vi skulle ju ändå ut och åka en sväng.När vi kom hem från vår lilla åktur så började T greja lite med altan väggarna som ska kläs in. Mätte och funderade en stund, klockan tickade iväg och jag gjorde iordning lite kvällsmat åt oss, jag fick mitt efterlängtade honungste och tände några ljus. Båda kände oss lite frusna ikväll, gubben som aldrig fryser. Raggsockor tröja och gosefilten på gjorde oss varma igen. Vi hade serie maraton till kvällsmaten Morden i Helsingör, vilken bra serie 🤗


Nu ska nog jag iallafall gosa ner mig under täcket och läsa lite, reflektera över dagen som varit.. Så jag önskar er en fortsatt trevlig kväll ute i stugorna, hoppas att ni har det gott. Det blir en kall natt här i Bohuslän, 16'C men känns som 14. Inte undra på att man frös ikväll.


Sov så gott alla fina.


Kramar


Gillar