Fina minnen ❤


Dagens bloggutmaning från @orsakullen och dagens fråga 7/4 lyder så här:


Så här i april har du badat utomhus ännu?


Ånej 🙈


Har blivit badkruka på äldre dar, jag har förvandlats till en riktig sådan, så svaret är Nej 🙈 vattnet måste vara 19 grader och helst sol så att jag kan få soltorka efteråt..


Tänk att det kan bli så egentligen, för när jag var liten så var jag den av alla, i vår barnaskara på 6 stycken, som bokstavligen Bodde i vattnet.


Största brorsan låg och plinka på sin gitarr under en tall, lilla storebror läste tidningar, mina systrar låg i solen och pressade och glassade som Aldrig förr, antar att dom ville vara fina för grabbarna i byn 😉 sånna där saker som jag inte brydde mig om.


Mamma hon hade full sjå med att ha koll på mig och hålla igång elden. Tänk va mysigt det var när mor äntligen och tillslut, mot mitt förnuft, fick upp mig från det kalla vattnet i Torsö och svepte in mig i den största badhanduken som fanns och hennes armar omkring mig ❤ där kände jag mig trygg.


Många fina minnen dyker upp nu & minns dom som om det vore från igår.


Min far och låtsas farfar var jämt och ständigt ute i Torsö och fiskade med både fiskenät och kastspön. I tidig ålder fick jag följa med på deras turer och jag älskade varendaste stund av dom.


Det var Vi mot Världen på något sätt. Det intresset för fiske och vatten har sen följt med mig genom hela mitt liv.


Jag har Min älskade far att tacka för det ❤


Vi är 6 st i vår syskonskara.

Syskon nr 1 (bror) född 1961, nr 2 (syster) född 1962, nr 3 (syster) född 1963, nr 4 (syster) född 1964, nr 5 (bror) född 1966, nr 6 (Lotta) född 1970


Bohuslän påminner om Allt det som jag är uppväxt med ❤


Hoppas att Ni mår bra och är rädda om er ❤


Kramar

L


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ett par år sedan kunde man nästa bada, det var varmt men inte i år och förra året.
nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
2018 var en riktigt varm sommar... Då var det lika varmt dygnet runt och i Sotenkanalen och vår badvik var det 24,5 grader. Då badade tom jag 😉
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Är själv en landkrabba 😉
roligt att läsa
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va skönt att jag inte är ensam 🥰 ville bjuda på lite bakgrund om vårt jag kommer ifrån och det blev även lite minnen i samma inlägg ❤❤❤
nouw.com/passionbagareokock