En ny härlig söndag 🙏


God morgon, återigen har jag varit vaken före tuppen och Ossi fick en liten promenad och frukost vid 06.30. Det har kommit några snöflingor inatt för vissa tak, bilar och gräsmattor har ett tunt vitt snö lager på sig. Hade gärna kunnat svara lite mer 😊


Konstigt att man vaknar så tidigt nästan varje dag och inatt kom jag inte alls till ro. Det är faktiskt lite irriterande 😔 nåja dagen går alltid på något sätt ändå och den blir så bra som man gör den.4 koppar kaffe och två smörgåsar är nu i magen så nu är jag rätt så nöjd 🙏 en maskin rullar redan i torktumlaren.


Funderar på om vi ska ta en sväng till Ikea nu på morgonen, mycket som stannat upp pga av att några möbler och prylar saknas. Vi får se om om vi åker men tyvärr är det ett nödvändigt ont och sen får vi se om Ossi kanske får vara en stund hos sin g:a favorit matte.


Annars är vår dag fylld med plock mm här hemma och även garaget i huset behöver lite pyssel. Mycket av våra saker ska ner till stugan så dit blir det minst 2 vändor med släp.


Hur ser Er söndag ut, ska ni göra något speciellt idag?


Kramar


Gillar