Drömmen nr 2 kan bli sann..

Lånad bild sekelskifteshem.se


Vet inte riktigt vad jag ska berätta om dagen, förutom att byggarna jobbade på med takfläkt tills kl passerat midnatt. Det var ett långt arbetspass. Och idag värkte hans gamla skador tyvärr, hoppas att dom i fortsättningen sätter hälsa före byggandet. Ett krav från mig iallafall.


Vi hade gått och lagt oss halv 11 igår, sen blev en vovve glad och väckte matte som sov. Sen väcktes jag återigen kl 02.30 och ut i trädgården, sen kunde jag inte somna om i detta eviga huligan snarkande så vid halv 5 tog jag med mig täcket, kudden och bytte rum, måste ju få sova. Sen vaknade jag vid 8 och tyckte att dagen skulle börja. En balja kaffe och en grötfrukost fick börja min dag, så bra som möjligt. Nu var vi 2 sengångare idag 🤣


Vi har tagit det lugnt och pysslat iordning inför nästa helg då jag har en syskon och familjhelg tillsammans här i Paradiset.


Dels ska vi fira min 50årsdag, föräldrarnas 60åriga bröllopsdag och min fars 87 årsdag. Mycket kärlek, mys och god mat.


Säkerligen en och annan tår lär det bli för minnena av min syster kommer att bli ännu mer påtagligt under vår helg tillsammans ❤


Föräldrarnas 60åriga bröllopsdag firades med att dom miste sin dotter. Nja hur som haver. Den helgen kommer bli den mest efterlängtade helgen vi gör tillsammans sedan syster lämnade oss hastigt. Är en person som håller vad jag lovar och nu blir det av.


Från det ena till andra, vi har ju varit iväg och kikat på några lägenheter i stan, vi har kommit till den punkt att vi är redo för att byta hus mot en fin lägenhet. Det nya placet ska vara nära till våra jobb och grönområden är ett måste.


Så i veckan har vi kikat på en sekelskifteslägenhet, exakt så som vi önskar oss. Nu får vi se hur allt detta kommer att te sig.


Nu måste jag säga god natt för ögonen har stundtals gått i kors.. Sov så gott då hörs vi imorgon igen.


Varm kram

L


Gillar