Det syns aldrig utanpå hur det känns inuti..


Återigen en dag av mycket smärta.. Nu får det faktiskt vara nog, så jag ringde till sköterskan på reumatologen och pratade med henne. Hon är på Min sida helt klart. Mina såkallade mediciner är otillräckliga och hon ska nu prata med läkaren om huruvida vi kan höja min medicin så att det hjälper mot min RA smärta, kanske även få ett stödhjul till medicinen. Finns något som heter JAK-hämmare och fungerar som ett stödhjul för den ordinarie medicinen. Hoppas att läkaren GÖR något. Nu har smärtorna på den smärt skalan varit på en så hög nivå att det kan bli kroniskt smärta om det inte redan har blivit det. Jag kan inget annat säga än att jag är orolig..


Sköterskan sa att mina blodvärden har legat lite högre än normalt den senaste tiden, det som enligt läkaren i tisdags sa att det är OK. Men jag vet ju själv att dom inte kan vara ok då jag fryser och raggsockor och tröja är på, när alla andra tycker att det är så skönt 🤔 jag känner väl min kropp bäst? Tyckte att det var Väldigt skönt att sköterskan bekräftade att värdena legat lite högt dom senaste blodprovstagningarna därav också ökad inflammation i kroppen och det i sin tur resulterar i att jag fryser...


Sköterskan skulle gå och prata med läkaren och återkomma tillbaka till mig under dagen. Hoppas på en förändring av medicinerna.


Haha jag gav sköterskan ett bra exempel. Hur hade jag tagit mig till den sk "dagvården" när/om jag mår så här? Hade ni hjälpt mig med komma i och ur varmvattenbassängen, hade ni klätt på mig mina kläder när jag duschat???


Igår fick jag inte på mig mina sockar själv utan var tvungen att be min man att klä på mina sockar JAG HATAR ATT BE OM HJÄLP!!! Vill kunna klä på mig själv och allt annat som anses vara en självklarhet..Otroligt skönt för mig att få skriva av sig och lätta på tankarna, få ner dom i print.


Nu ska vi iväg och hämta pappas beställda skor åka till honom och prova dom. Hoppas verkligen att dom passar ❤


Sen när vi är klara med detta Då åker vi till stugan och jösses va skönt det kommer att bli ❤


Vill tacka för att ni läser och ger fina kommentarer, det värmer och gör mig glad.


Ta hand om Er, finns bara en utav oss alla. Önskar er alla en härlig fredag & kommande helg.


Stor Varm Kram

Gillar