Bohuslän, livet och Nu kan man slappna av..


Hej på er alla fina ❤🙏 har inte varit inne här på några dagar, tröttheten tog överhand i helgen antar att det blev så när vi slappnade av. Det enda vi gjorde i helgen var att ta promenader, vila och umgås med varandra. När smärtan och tröttheten i fredags morse tog överhand och jag var på fruktansvärt dåligt humör, kärleken tajmade tröttheten på samma dag. När vi hade landat i stugan och kommit ut på en em/kvälls promenad tillsammans, gick vi mest tysta och sorterade våra egna tankar, ibland kom det en mjuk mening och det var precis som att allt "där och då" föll på sin rätta plats. Vi som ett par, som husse & matte Behövde detta. Andas, komma hemifrån ❤ bilderna ovan är från lördagens fm promenad, då gick vi ner till hamnen och kikade på vår båtplats. Bohuslän bjöd oss på det bästa vintervädret 🙏 -6 grader, solsken, vindstilla och snö på backen, vintern när den är som allra Vackrast 🙏Igår morse innan avfärd hemåt igen så tog vi en sväng ner till stranden och gick bryggrundan. Måste säga att vi hade tur med vädret hela helgen, lyckades pricka in bästa vädret och fågelkvitter, kan knappast inte bli så mycket bättre. Vilka vackra konturer.


När vi satt i bilen hem kände jag sån tacksamhet. Även om Vår fredag inte alls blev som planerat så blev helgen fin. Full av lugn och ro och återhämtning ❤


Denna dag, veckans allra första, den som innehåller Nya utmaningar och möjligheter har bara swischat förbi och skrivande stund är klockan redan 9. Gubben och jag tittar på Kalla fakta, förjävligt rent ut sagt hur detta utbrytningen av brunkol kan fortsätta. För mig helt oacceptabelt och obegripligt 😡 jag sitter helt chockad över hur mycket våra banker i vårt land, finansierar dessa värsting klimatbovar speciellt efter att Paris avtalet trädde i kraft 2016, är jag så otroligt blåögd 🙄Slutskrivningen på huset gjordes strax före lunch idag, alla nycklar lämnades över till dom nya ägarna och sen gick kärleken och jag till caféet på torget och fikade. En kopp av stans godaste kaffe och en semla satt som en smäck 😍 allt kändes så himla bra och så Rätt. Förstår ni? När man har den där varma lugna magkänslan som bara bekräftar att "vårt val" är Rätt val.


12200 steg har jag skramlat ihop idag, känns i kroppen men det är Ok. I eftermiddags innan solen gick ner kopplade vi på Ossi och tog en lugn promenad tillsammans till mina föräldrar. Vi tog en covid anpassad kaffe/fika hos dom. Min föräldrar fick skämma bort Ossi lite grann med både go korv och gos. Min far och Ossi är tajta och som pappa skiner upp som en strålande sol när vi "OSSI" kommer och hälsar på. Det är även en precis lagom promenad för mig och för pensionären, 3.2 km för att vara exakt, totalt har det blivit 8.8 km idag. Egentligen mår jag bäst när jag håller 5-7.5 km, det är liksom det mest optimala för mig men det händer sällan nuförtiden att jag går under 5 km. Bara på jobbet blir det 2-4 km, sen hemma med Ossi. Då har jag tillslut "äntligen" kommit till insikt med att, för att orka med dessa km då måste jag vila kroppen på smartaste sätt. Lär mig lite varje dag 🙏 om det finns någon som har några tips att ge mig när det gäller att vila kropp på bra sätt, så tar jag tacksamt emot dessa.


När vi kom hem från promenad vid halv 6 satte jag mig framför "efter 5" tänkte läsa lite på bloggen och skriva några ord. Hann börja sen fick jag hjälpa kärleken med hans dator, mailet hade låst sig på något sätt. Han kunde inte skicka några nya mail eller se om några mail var skickade 🙄 jahapp det var bara att försöka se vad som var fel, lyckades hitta felet och det gick relativt smärtfritt. Sen fick jag leka kontorissa och skriva 2 viktiga mail angående 2021 års flugfiske resor, en till Mörrum i maj och en till Norge på hösten. Allt är preliminär bokat, precis som förra året.


Blev ett långt inlägg ikväll men nu hade jag faktiskt en del att berätta, då jag inte varit här på bloggen på några dagar. Nu ska jag ta en sista lilla pinkerunda med Ossi innan jag kryper ner. Snön bokstavligen vräker ner igen och vi börjar om med vintern igen, det positiva är att vi numera slipper all skottning i huset 😂


Sov gott på er så hörs vi imorgon igen. Varma kramar ❤


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Saknat dig 💕

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Det är ömsesidigt vännen ❤

nouw.com/passionbagareokock
lottashullerombuller
lottashullerombuller,


Hej Lotta ❤️ Skön helg ni haft och så skönt att allt är klart med huset och den känslan att allt känns så rätt och bra.


Har inte varit på bloggen i helgen jag heller, det blir så ibland när kropp och knopp är trötta.

Skönt att höra ifrån dig, måste säga jag saknar dig idag ❤️

Natti natti 🌜 kramar 💕

nouw.com/lottashullerombuller
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ja jeopp o knopp styr, men det var skönt att få höra ifrån dig igen, saknat dig också ❤🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
himlajord
himlajord,

Skönt att ta ledigt ibland! Vackra bilder!skönt att röra på sig! Ha det gott🌻

nouw.com/himlajord
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tack 🤗 önskar dig detsamma

nouw.com/passionbagareokock
Susann,

Fantastiska bilder, vilken kreationsmiljö. Kan tänka mig att du har kunnat ladda dina batterier där i den fina miijön.

zinnie.se
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tack så mycket 🤗 batterierna laddar jag här

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Roligt att läsa att ni har haft det fint, kan ju knappast bli annat i den miljön.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Instämmer med dig Christel 🤗 Bohuslän är fantastiskt

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Så fina bilder 🥰
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Så glad att du mår lite bättre och tack på bilderna ❤

nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Beccassida
Beccassida,

Vackra bilder🤩

nouw.com/beccassida
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Så fina bilder ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv