Blev en tur till svampskogen när vi kom hem i eftermiddag


När vi kom hem från stugan i eftermiddagssolen så var jag sugen på en sväng till skogen. Var rätt trött men kände att jag behövde komma ut och andas en liten stund. Kanske hittar vi även lite svamp 😉


Klockan var väl 4 när vi klev in i skogen, vi hittade faktiskt både kantareller och trattisar Jippiiieee va roligt. Kärleken hade en egen kasse och jag har försökt att lära honom att skilja på dom olika svampsorterna som jag plockar och INTE är giftiga 😂 Vi kan säga att idag var hans sista kurs med mig. Han hittade både kantareller och trattkantareller, visade mig påsen och betyget blev MVG.

Nu kan han plocka svamp ❤I sista skogen som vi kikade in i lite snabbt, det är ett nytt ställe som vi hittade förra gången vi var ute tillsammans. Där hittade vi jätte fina Karl Johan svampar i olika storlekar, Karl Johan kallas även för Stensopp.


Efter nästan 2 timmar i skogen då kände vi oss nöjda. Svängde förbi föräldrarna på vägen hem, dom fick din söndags present från skogen. Jag jobbar ju fm imorgon så jag ville gärna komma hem och landa, brygga mig en kopp honungste och kaffe till honom, äta en smörgås med ost och egen inlagd västeråsgurka 🙏 förbereda inför morgondagens jobb. Kärleken är ledig imorgon och går på tisdag eftermiddag.I förmiddags när vi begav oss hemåt igen och vi närmade oss Uddevalla så frågade jag om hans mage började bli sugen på lunch, japp fick jag till svar, vi åt ju frukost rätt så tidigt. Vilken tur för även min mage hade börjat kurra. Så idag bjöd jag på thai mat och jösses vad gott det var, till efterrätt blev det friterad banan och kaffe.


Klockan har passerat 8, ljuset är tänt, vi har fått i oss lite kvällsmat och varm dryck, uppkrupna i varsin del av soffan och tittar på chl match. Livet är fint ❤


Hoppas ni har haft en fin söndag och njutit precis som vi. Önskar er en riktigt härlig kväll.


Varm kram


Gillar

Kommentarer