Återhämtning


God förmiddag på er.. Den här helgen har varit underbar, den har helt och hållet gått i återhämtningens tecken då torsdagens 3 1/2 timmars test dränerade mig på All energi och kraft. Det var så skönt att få komma ner till stugan i fredags och veta att här kommer jag att få ladda mina batterier igen med vila och långsamma promenader. Vi gjorde inte så mycket i fredags, tog det bara lugnt men då Bohuslän bjöd oss på fint väder i så kunde vi fika utomhus med bakelser från Kungshamns bageri och det var väl den bästa starten på Vår helg tillsammans ❤


Bilderna ovan är från denna morgon, trots att vinden ökat och vänt så har vi en fantastisk dag med strålande solsken.. Och jag kan bjuda er på den Obligatoriska koppen 😉Även gårdagen bjöd på fantastiskt väder så det blev en spontan tripp till Smögen för att strosa där. Kiosken och 2 trisslotter blev det, ett kik i en jättemysig loppis, den C-19 anpassning som den ägaren gjort önskar jag att fler affärer kunde apa. Blev inget köp denna gång men Oj vad nära det var 😉 Efter kiosken och loppisen så tog vi en kort sväng på Smögen bryggan, där stod det en Magnifik 3-mastare från Stockholm så ett par foton på den blev det och till sist Göstas där vi köpte hem lite skaldjur och fisk till kvällen.Dukade upp till en mys kväll med det goda vi köpte med oss från Göstas, till detta blev det ett franskt vin. Kvällen avslutades i soffan med en romantisk komedi och vi kämpade med att hålla oss vakna och kolla färdigt på filmen men det var helt omöjligt.Det var tänkt att det skulle planteras lite ljung i krukorna i helgen men det blev inget med det. Våra pelargoner blommar och har fullt med knoppar så dom blir kvar ett tag till.


Nu ska det pysslas lite samtidigt som 🐕🐕 och jag väntar på att husse ska komma hem och käka lunch, han är nere hos svågern och hjälper till med bygget idag.


Önskar er en fortsatt fin söndag och sänder en stor kram.


Gillar