Äta frukost långsamt och lyssna på Nyhetsmorgon

God morgon alla fina läsare..Vill först tacka för att Ni kikar in hos mig ibland 🌺

Vaknade tidigt imorses då solens strålar kikade in i sovrummet, halv 7 tyckte jag var lite för tidigt så jag tvingade mig själv att ligga kvar och dra mig en stund. Älskling var vaken när jag smög mig upp vid 7.15 men jag sa till honom "Ligg kvar en stund till älskling" satte på kaffe och gick ut med Ossi på berget. Vi kommer att få en fin lördag 🥰 Skönt att få vakna till liv en stund innan resten av familjen vaknar, en Egen stund på morgonen är viktig för mig.

Det var inte så länge han låg kvar, men till kl 8 var bra gjort för den morgon piggaste själen 😊 sen dukade jag fram frukost till oss på vardagsrumsbordet, dessa morgnar är magiska. Att sitta och äta frukost tillsammans länge och lyssna på Nyhetsmorgon är så mysigt..

Det är kallt i vinden, så på med ordentligt med kläder så kan vi vara ute och njuta av dagen.

Miljöstationen "tippen" har lördags öppet idag, så vi ska dit en sväng och slänga massa wellpapp och vårt rostiga café set på framsidan har gjort sitt och tackar för sig idag. Vi tog med oss penséer hemifrån som vi ska plantera i våra krukor på altanen och sen ska även uthyrnings lägenhetens blomlådor få penséer. Vi välkomnar våren idag..

Önskar er alla en fin lördag 🌺

Kram
L

Gillar